Siurpuliukas parašė:
Aš neiškenčiau ir pasidariau drogo testuką. Man tai neduoda ramybės tai, kad niekada nėra buvę 32cd... daugiau testų neturiu ir be rytojaus vakaro neįsigysiu 🤦🏻♀️B…
O kiek dpo?
Kazkaip nieko nemaciau testuke 😕
Siurpuliukas parašė:
Aš neiškenčiau ir pasidariau drogo testuką. Man tai neduoda ramybės tai, kad niekada nėra buvę 32cd... daugiau testų neturiu ir be rytojaus vakaro neįsigysiu 🤦🏻♀️B…
O kiek dpo?
BusKaipBus11 parašė:
O kiek dpo?
Pagal viską, turėjau vakar susirgti, bet ryte buvo vis keli lašai kraujo ir viskas. Jokio tepimo ar kazkokiu skausmų mm nera iki siandien. Temperatura dar pakilusi, gimdos kaklelis irgi gan aukstai. Krutine truputi skauda dar. Ov gaudziau tik su shein testais. Pagavau lyg pika ir viskas, nebesidariau daugiau, nes nebeturejau ju. O kitu nepirkau
leila33 parašė:
Sveika sugrįžus pupsika 😊 duosiu neprasytą patarimą, jei nepatinka kokios narės komentarai tiesiog ignoruok juos. Tau neprivalu į visus juos atsakyti kaip ir kitiem…
Aš irgi planuoju testuotis trečiadienį.
belieka laukti ir tikėtis, gal išryškės.
Siurpuliukas parašė:
Pagal viską, turėjau vakar susirgti, bet ryte buvo vis keli lašai kraujo ir viskas. Jokio tepimo ar kazkokiu skausmų mm nera iki siandien. Temperatura dar pakilusi,…
Aš manau, jum reiktų paleist, nesidaryt testų neieškot simptomų ir laukt.
Giedrė. parašė:
Aš irgi planuoju testuotis trečiadienį.belieka laukti ir tikėtis, gal išryškės.
Neišeina 🤷🏻♀️Tuo labiau, kad niekada nera man velave... ypac kai su testais pagaudavau ov. Tai isvis kaip laikrodukas budavo mm.
Siurpuliukas parašė:
Neišeina 🤷🏻♀️Tuo labiau, kad niekada nera man velave... ypac kai su testais pagaudavau ov. Tai isvis kaip laikrodukas budavo mm.
Bet jūsų dabar šiandien padarytas testas tuščias?
Siurpuliukas parašė:
bijau meluot gal ka maisau bet ar nesaket kazkada kad velavo mm kazkur apie 3-4 dienas?
08.27
Siurpuliukas parašė:
Na baikit, kiekvieną kart sakot kad nevėluoja niekad, visada implantaciniai ir testai vaiduokliauja.Aš manau kad Jum čia psichologiškai jau viskas. Turėtumėt kažkiek nuo to jau atsiribot🌺
Giedrė. parašė:
Bet jūsų dabar šiandien padarytas testas tuščias?
Manau, kad tuščias.
Noelėėė parašė:
bijau meluot gal ka maisau bet ar nesaket kazkada kad velavo mm kazkur apie 3-4 dienas?
Oj ne, niekada neturėjau vėluojančių. Mano ciklas šiaip 29 dienos, po nesivystančio kartais ir 30. Bet čia max jau 🤷🏻♀️
Indriukas777 parašė:
Na baikit, kiekvieną kart sakot kad nevėluoja niekad, visada implantaciniai ir testai vaiduokliauja.Aš manau kad Jum čia psichologiškai jau viskas. Turėtumėt kažkie…
Veluojančių mm neturėjau aš. Šį ciklą gan rami buvau. Testeros pamaciau testa ir supanikavau ir tada nusiraminau, nes netikejau, kad bus tikrai ( neteisingai atliktas testas buvo ). Vyrui irgi sakiau, kad rodo teigiamą, bet negalima dziaugtis. Mes vakar isvyke buvom, tai apsaugas visas susidejau, kad tik nepramustu mm, nes pas mane be tepliojimu iskart pramusa 🤣 Kai cb vartojau, va tada buvo patepliojimu nuo 10dpo. Bet si cikla nevartoju. Tik folio rugstis ir Q10
Galetu mm prasidet ir butu ramu. Geriau namie nei darbe 🤭 Kitas ciklas bus 100% ramus ir be testu. Nes vyras isvykes bus
Siurpuliukas parašė:
Manau, kad tuščias.
490 puslapis praeito menesio , ne jusu ten zinute apie veluojancias ar ten as maisau kazka nes vardo nerodo
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai