leila33 parašė:
Na ką grizom namo iškart puoliau darytis testą deja kaip tyčia buvo likęs paskutinis ir tas brokuotas 🫣🫣 pasiseke kitaip sakant 😅
O daugiau nebeturit?😄
leila33 parašė:
Na ką grizom namo iškart puoliau darytis testą deja kaip tyčia buvo likęs paskutinis ir tas brokuotas 🫣🫣 pasiseke kitaip sakant 😅
O daugiau nebeturit?😄
leila33 parašė:
Ne nu, kaip tycia, kad visiem mums nervus patampyt 😅
leila33 parašė:
Nebe 🫣
Eina sau😄😄 bet manau butu parode vistiek 🩷
Noelėėė parašė:
Eina sau😄😄 bet manau butu parode vistiek 🩷
Kad bando kabintis tai tikrai nes nemanau kad du skirtingu firmu testai meluotu. Bet dar iki numatomu mm 5 dienos tai tikrai visko dar gali būti 🙄 kartosiu pirmadienį manau 😊
Giedrė. parašė:
Nu lauksim kitąkurią dienąspėju vistiek kartosit
![]()
Tai taip, sakau pirmadienį bet kogero jai ryt lėksiu į vaistinę 😅 taip jau būna su manim kantrybės lygiai nulis sveiku 😅😅
Abigaile parašė:
Sveikos, man nuobvakar vaisingu dienu langas, vakar ir siryt pasimylejome, tesime meiles sezona ir toliau😂 ir nusipirkome kelione po Kaledu, jei busiu nescia labai …
Na mes gruodį
kažkaip bus kaip bus ...
Sveikos, esu naujoke, pagal MM man 6-7 sav, pagal pirmąjį hcg 714 atitinka 4sav, ji dariausi 09. 22d, plius prg. 101,bet 09.25d tyrimai hcg tik 809. Gydytoja sunerimo israse Aspirin cardio. Gak buvo panašiai. Nes buvo tokie mėnesinių skausmukai kaireje pusėje ir nugaros akausmas, beto kraujo tyrima rode tiršta krauja (didesni nei normoje trombocitu kiekį) nemėgstu vandens, bet dabar pradėjau gerti. Gal kam buvo/yra taip?? Kitas hcg beveik po 90val rytoj 09.29.
Denika parašė:
Sveikos, esu naujoke, pagal MM man 6-7 sav, pagal pirmąjį hcg 714 atitinka 4sav, ji dariausi 09. 22d, plius prg. 101,bet 09.25d tyrimai hcg tik 809. Gydytoja suneri…
Manau kad hcg turėjo didesnis jau būti😔
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai