žaliukė parašė:
Man numatomos mm sekmadienį, šiandien pasidariau NT -- balta. Turbūt, kad ramiai lauksiu mm![]()
Jungiuosi 😀 man numatomos mm irgi sekmadienį 🙂 keista,krūtinės neskauda... nors visada jau 5-7d prieš mm skaudėdavo 🙃
žaliukė parašė:
Man numatomos mm sekmadienį, šiandien pasidariau NT -- balta. Turbūt, kad ramiai lauksiu mm![]()
Jungiuosi 😀 man numatomos mm irgi sekmadienį 🙂 keista,krūtinės neskauda... nors visada jau 5-7d prieš mm skaudėdavo 🙃
Kamile1992 parašė:
Man irgi lygiai taip pat, įprastai jaučiu krūtinę, šįkart nieko nejaučiu. Tai arba vėluos, arba papildai kažką sumaišė, nes pirmas ciklas kaip geriu ovosicare papildus
LadyBubu parašė:
Man 6cd neseksiu nieko nežiūrėsiu nesitestuosiu viskas 😁 Tik ateisiu jūsų palaikyti 🩷
Galima plačiau🙂
Kamile1992 parašė:
Kas čia su tom krūtinėm visom pasidarė😀nu visą gyvenimą jaučiu prieš sirgima savaitę prieš jau,nu ši karta jokio pojūčio,niekas nepakito🫣sakiau vakar vyrui,jeigu man pareina senatvė tai surasiu tau kita jauna žmona😀😀😀😀nu visiškai nieko nevyksta apart nugaros skausmo
Syruna parašė:
Kas čia su tom krūtinėm visom pasidarė😀nu visą gyvenimą jaučiu prieš sirgima savaitę prieš jau,nu ši karta jokio pojūčio,niekas nepakito🫣sakiau vakar vyrui,jeigu ma…
Nu kas čia darosi 😀😀 man irgi visada prieš mėnesines krūtinę taip skaudėdavo ,kad jausdavau jau , kad ateina..
O dabar nieko, tik kiaušide lyg duria.. ir toks atrodo ten apačioje traukia 🙃 nu nemoku net paaiškint to jausmo 🫢
Kamile1992 parašė:
Nu kas čia darosi 😀😀 man irgi visada prieš mėnesines krūtinę taip skaudėdavo ,kad jausdavau jau , kad ateina..
Va va panašus jausmas ir man,bet krūtinės nerasta simtomu visiškai jokių,galvojau man susisuko harmonai,o čia turbūt klimato kaita 😀
Sveikos, aš manau gryšiu vėl į planuojančių gretas. Nuojauta kuzdejo kad kazkas negerai, nejauciu jokiu simptomu, pasidariau uzvakar hcg buvo 5139 pakartojau siandien paaugo tik iki 5353 nors gydytoja nenugazdino ir sake toliau naudoti prg ir laukti vizito as jauciu kad nieko gero nebus
Karoole parašė:
Esu buvus tame testų tarpsnyje kažkada ir aš 😂 dabar kitaip esu susidėliojus mintiso ir kiek čia beliko
Aš bandysiu sekmadienį, bet man tos trys dienos labai ilgos atrodo
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai