Noelėėė parašė:
Naudoju, bet nežinau...keistas man tas appsas....ikėliau rašo low🫣
Tai tada dar low
Bet ryt gali būti jau ir peak.
Aš pirmą kartą naudojau, tai man jis labai patiko.
Noelėėė parašė:
Naudoju, bet nežinau...keistas man tas appsas....ikėliau rašo low🫣
Tai tada dar low
Bet ryt gali būti jau ir peak.
Aš pirmą kartą naudojau, tai man jis labai patiko.
Nainaa parašė:
Merginos,kurios turėjot persileidimus kaip jum maždaug jis prasidėjo ? Ar iš pradžių tepimas ir po truputį kraujas ar iškart kraujuoti pradėjot. Man antras nesivyst…
Maudė lyg sarėmiai ir pradėjo tept. Vėliau kraujuot smarkiau pradėjau. Bet vistiek paskui abraziją darė.
Ladylady parašė:
Tai viskas suprantama, tiesiog paklausiau, nes kiek matau dažnai kam "meluoja" testai, tad ir kilo toks klausimas, negi po vieno "vaiduokliuko" darėtės 🫣 bet ačiū u…
Klausti ir atsakyti galima viską, svarbu tolerantiškai ir pagarbiai
jus paklausėt, aš atsakiau.
Happywife parašė:
Sveikos, o pas mane tai įdomiai 11 ciklo diena, o ovuliacijos juostelės tuščios, baltos ,naudoju testeros, bet galvoju gal kita mėn kokias kitas išmėginti? Gal turi…
Shein arba amazon naudoju easy@home✌️ gerai parodo abieju firmu
Noelėėė parašė:
Na jei žiūrint į praeita mėn pikas buvo 14 cd tai pagal viska ryt 14 cd tai ryt gal ir bus🤞
Manau jei ryt bus ryskiau, tai ir bus ryt pikas, kolkas atrodo ryskus, bet neaisku ar pakankamai 🙂
giedre0811 parašė:
labutis, ar yra vartojanciu CB? 😊
As vartoju ✋
Happywife parašė:
Sveikos, o pas mane tai įdomiai 11 ciklo diena, o ovuliacijos juostelės tuščios, baltos ,naudoju testeros, bet galvoju gal kita mėn kokias kitas išmėginti? Gal turi…
Dar prie minetu livsane prideciau
Kaia parašė:
Aš praeitą ciklą pasidariau 8dpo ir pamačiau vaiduokliuką, kuris nepasiteisino, bet tas laikas taip ilgai ėjo, kol prasidėjo naujas ciklas.
Na tai čia jau kiti niuansai pas jus
o dėl ko jums skystinančius leistis reikia?
giedre0811 parašė:
labutis, ar yra vartojanciu CB? 😊
Aš geriu kitus papildus, bet tokia pačia sudėtimi kaip CB.
tai turbūt irgi skaitausi.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
Natūr…