saulyte989 parašė:
Neitikima as ta puikiai suprantu.. bet pasirodo buna ir taip... na nebent ten ne vaikiukas o kirmeliukas isitaises didelis 🙈😀 juokas juokais.. bet imesiu skano isva…
Lauksim visos cia manau, labai idomi jusu istorija
saulyte989 parašė:
Neitikima as ta puikiai suprantu.. bet pasirodo buna ir taip... na nebent ten ne vaikiukas o kirmeliukas isitaises didelis 🙈😀 juokas juokais.. bet imesiu skano isva…
Lauksim visos cia manau, labai idomi jusu istorija
Giedrė. parašė:
Aš tokia skeptikė, kad man žiauriai sunku patikėt, bet aš labai tokiuosi, kad čia viskas gerai bus![]()
Nors kitavertus, mano puskė bandė visus ir įtikint kad 9mėn nežinojo kad nėščia 😂 ir išvarė į ligoninę galvodama kad apendicitas o pasirodo tas apendicitas beveik 4kg
paddingtonas parašė:
Nors kitavertus, mano puskė bandė visus ir įtikint kad 9mėn nežinojo kad nėščia 😂 ir išvarė į ligoninę galvodama kad apendicitas o pasirodo tas apendicitas beveik…
Nu jau 9men, tai tikrai mistika kai pilvas jei dar 4kg didziausias buna ir jauti judesiu viska jau kad nezinojo jog laukias 9men tai nezinau ka gali itikinti
Happy_days parašė:
Lauksim visos cia manau, labai idomi jusu istorija![]()

Butinai imesiu.. man butu neatidare sitos korteles nes cia be 10 sav uk net neapziuri o pirmas skanas tik 12 sav buna
paddingtonas parašė:
Nors kitavertus, mano puskė bandė visus ir įtikint kad 9mėn nežinojo kad nėščia 😂 ir išvarė į ligoninę galvodama kad apendicitas o pasirodo tas apendicitas beveik…
O tai mėnesinės? Pilvo didėjimas? Judesiai
na gyvenime visko būna, bet aš bežinau jaip nepastebėt net 9 mėnesius.. čia gsl tik mano kūnas toks l, bet jau į galą tai kaip arbūzą prarijus būnu.. neįmanoma nepastebėt nu
o ir neesu labai liekna
saulyte989 parašė:
Butinai imesiu.. man butu neatidare sitos korteles nes cia be 10 sav uk net neapziuri o pirmas skanas tik 12 sav buna
Lauksime ziniu 💜
Happy_days parašė:
Nu jau 9men, tai tikrai mistika kai pilvas jei dar 4kg didziausias buna ir jauti judesiu viska jau kad nezinojo jog laukias 9men tai nezinau ka gali itikinti![]()
Tai gi 😃
Giedrė. parašė:
O tai mėnesinės? Pilvo didėjimas? Judesiaina gyvenime visko būna, bet aš bežinau jaip nepastebėt net 9 mėnesius.. čia gsl tik mano kūnas toks l, bet jau į galą …
Atseit sirgo, o dėl pilvo tai nebuvo kuda ir taip, o atseit judesius dujom nurašė
paddingtonas parašė:
Atseit sirgo, o dėl pilvo tai nebuvo kuda ir taip, o atseit judesius dujom nurašė
Nu leisiu sau pasakyti, nusisneka🤣 net negaleciau klausytis jos pezalu 🫣🤣
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai