Nayeli parašė:
Tokia pavasarinė puokštė 🫣
Aš užsienį gyvenu ,tai kaži ar "clearblue" priskiriamas prie jautresnių,kadangi pi…
Sveika,clear blue yra prie jautresniu. As taip pat uzsieny.
Nayeli parašė:
Tokia pavasarinė puokštė 🫣
Aš užsienį gyvenu ,tai kaži ar "clearblue" priskiriamas prie jautresnių,kadangi pi…
Sveika,clear blue yra prie jautresniu. As taip pat uzsieny.
Saulė Danguj parašė:
Kiekviena mes su savo patirtim. Čia faktas. Tiesiog sakau, kad čia greičiausias kelias, kai yra įtarimas, lyg ir simptomai. Man su mažuoju testai vaiduokliavo, bet …
Turiu pasakyt,kad skaitant net pavudas suėmė. Jum lavai pasisekė su gyditoja 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Turiu pasakyt,kad skaitant net pavudas suėmė. Jum lavai pasisekė su gyditoja 🙂
Oj tas buvo prieš 7m. Paskui nėštumo metu jau teko pas kitą lankytis, bet ir ji lb faina buvo. Dabar einu pas vyrą. Pas jį eilės trumpesnės 😃 bet irgi pasitikiu, nes KT atitaikė 100%, nuėjus kaskart viską išsamiai paaiškina, parodo. Kažkada rašiau, kad turiu vizitą pas jį gegužės 8d. Bet žiūrėsim ar nereiks pavėlint į kažkada.
Tiesiog ką noriu pasakyt, kad net neplanuojant, kraujo tyrimas nuramina. O planuojant tai išvis kažkas tokiooo. Nereik gadint NT ir laužyt akių. Biški nervukų susitaupo 🙂
Saulė Danguj parašė:
Oj tas buvo prieš 7m. Paskui nėštumo metu jau teko pas kitą lankytis, bet ir ji lb faina buvo. Dabar einu pas vyrą. Pas jį eilės trumpesnės 😃 bet irgi pasitikiu, ne…
Na aš bandysiu susiimt ir gal tik dieną prieš mm prasitestuot. Nes va šis ciklas toks gaunas,kad paskutinė ciklo diena mano vyriškio gimtadienis. Tai jau turiu planą nupirkt mažyčius batukus,supakuot į dėžutę kaip dovaną ir paslėpt. Jei ryte NT kažką rodytu,tai kartu su tais batukais padovanočiau. Butu manau nereali gimtadienio dovana. O aš vizitą pas gine irgi turiu berods gegužės 8 ar 9. Rašiaus šeip,bet jei pastočiau,tai būtu 7 savaitė. Irgi gerai gautus 😀
Indriukas777 parašė:
Na ką artėjam prie ov 🤩🤩🤩💥💥💥
Pas mane jau irgi šiandien bus, vakare pikas bus.
Lauksim kartu ir skaičiuosim dienos dpo.🙂
KristiMM parašė:
Pas mane jau irgi šiandien bus, vakare pikas bus.
Lauksim kartu ir skaičiuosim dienos dpo.🙂
Tai nuo ryt 1 dpo? Ar kitaip skaičiuojate. Super, būsim bendražygės🤭🤭
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai