saulyte989 parašė:
Tikrai jie ankstyvi 6 d iki mm raso, kad galima darytis 👌
Dabar man pagal programėlę 5d likusios iki mm ,bet dėl vėlesnės ov manau ankstoka darytis dar.Nors taip knieti ,bet tuo pačiu labai baisu pamatyt neigiamą atsakymą🫣
saulyte989 parašė:
Tikrai jie ankstyvi 6 d iki mm raso, kad galima darytis 👌
Dabar man pagal programėlę 5d likusios iki mm ,bet dėl vėlesnės ov manau ankstoka darytis dar.Nors taip knieti ,bet tuo pačiu labai baisu pamatyt neigiamą atsakymą🫣
GretaC parašė:
Sedziu darbe laukiu kliento ir prakaitas muša, kazkoks jaudulys , kraujospūdis atrodo šokinėja 😅 myzcioju visa diena po biski
Nu jau net įdomu,kas čia su tavim daros 😀
GretaC parašė:
Sedziu darbe laukiu kliento ir prakaitas muša, kazkoks jaudulys , kraujospūdis atrodo šokinėja 😅 myzcioju visa diena po biski
Lauksim testuko😊 kada planuojat daryti?😊
Nayeli parašė:
Dabar man pagal programėlę 5d likusios iki mm ,bet dėl vėlesnės ov manau ankstoka darytis dar.Nors taip knieti ,bet tuo pačiu labai baisu pamatyt neigiamą atsakymą🫣…
Tai šiandien ~10 dpo jums? Aš penktadienį bandysiu pagadinti jau nt nes bus 10 dpo 😅
GretaC parašė:
Man panašiai, tik pajudu šlapia visa 😀 lauksim testuko 😍
Mielosios, gal galit man pasakyti, ar testeros ov testai gali klaidinti? Man jau taip skirtingai parodo, jei du darausi per diena... vakar viena dariausi, tai gana ryskus buvo, tai sprendziu, kad siandien ar ryt pika parodys. Nusipirkau dar benu testus, tai bandysiu grizus abu vienu metu pasidaryti ir paziureti kaip rodo abu
pupsika parašė:
Mielosios, gal galit man pasakyti, ar testeros ov testai gali klaidinti? Man jau taip skirtingai parodo, jei du darausi per diena... vakar viena dariausi, tai gana …
O kodėl manot kad klaidingai rodo? Žiūrint kokio ryškumo. Man jei rodo piką tai būna antra juostelė ryškesnė už kontrolinę, jei nėra tai negalvoju kad ov dar, nes ryškėjimas svyruojantis. Parodykit koks ov buvo vakar. Ir aišku visada geriau sekti vienodais testais.
Indriukas777 parašė:
O kodėl manot kad klaidingai rodo? Žiūrint kokio ryškumo. Man jei rodo piką tai būna antra juostelė ryškesnė už kontrolinę, jei nėra tai negalvoju kad ov dar, nes r…
Nes pirma darant, jis gan ryskus buna ( na dar ne piko ryskumo ), o antra darant vos matosi juostele 🤷🏻♀️ Ant tiek sokineti normalu?
pupsika parašė:
Nes pirma darant, jis gan ryskus buna ( na dar ne piko ryskumo ), o antra darant vos matosi juostele 🤷🏻♀️ Ant tiek sokineti normalu?
Labai priklauso kuriuo metu darotės, patariu vienodu metu darytis, aš pvz darausi grįžusi po darbo apie 18h kažkur ar bent jau panašiu metu, negerti skysčių prieš testą, kad būtų koncentruotesnis šlapimas ir naudoti tuos pačius testus, neturėtų labai šokinėti jei sekate tais pačiais testais ir darotės tuo pat metu, turėtų kilti palaipsniui iki kol bus pasiektas pikas
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai