Meshka parašė:
Laimingai isnesioti antra leliu, viskas bus gerai, esat mediku rankose! 😘🎈
O kai pastojot, jau buvo prasidejusios mm ar dar ne? 😊
Dėkui !
Jei preeklampsijos nepavyksta suvaldyti, ji gali pasibaigti eklampsija (traukuliais). Preeklampsija yra labai pavojinga būklė. Skaityti
visą straipsnįMeshka parašė:
Laimingai isnesioti antra leliu, viskas bus gerai, esat mediku rankose! 😘🎈
O kai pastojot, jau buvo prasidejusios mm ar dar ne? 😊
Dėkui !
Meshka parašė:
Kai karstas oras, tai tas neprideda gerumo esant aukstam spaudimui 😊 As ne nescia budama labai istinstu kai karsta, ryte sveriu 1,5-3kg daugiau nei vakare 😊🙈
…
Pastebejau kad per karscius ant daug daugiau tinstu,ir spaudimas aukstesnis ,galva skauda...Parasysiu ryt butinai,ka pasakė.🥰
Ingka parašė:
Mane su tokiu spaudimu jau gulde į patalogini 😲 turėkit taše su daiktais.
Pas mane tas spaudimas sokineja...man pasake kad atvykti kai bus 150/100tada tipo jau blogai....nors mano spaudimas visa gyvenima 110/60;110/80,va toks zemesnis.tai kai pakyla iki 150/80tai labai jauciasi.O santaruose man pasake kad tipo nera jis toks aukstas....🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Veronika99 parašė:
Man buvo 0.5 jau siuntė gimdyti o vakare jau buvo 7.0 ryte apie 22 ir jau darė cezarį
as nesuprantu su baltymu slapime visoms cezari daro?🤔
Queen11 parašė:
as nesuprantu su baltymu slapime visoms cezari daro?🤔
Ne, tikrai ne visoms.
As nezinau ar mano draugei buvo rade baltymo, bet su 180-200 virsutiniu spaudimu leido gimdyti paciai.
Bet nusiteikit kad gali prireikti ir extra cp, jeigu gimdymo metu spaudimas pradetu labai kilti. Tiesiog psichologiskai bus lengviau, jei nusiteiksit visoms galimybems 🎈
Meshka parašė:
Ne, tikrai ne visoms.
As nezinau ar mano draugei buvo rade baltymo, bet su 180-200 virsutiniu spaudimu l…
Kazkoks siaubas 😱😱😱tai bet cia prie eklampsijos taip gali tas spaudimas uzkilt gimdymo metu?ar cia visoms pas kurias tiesiog aukstas spaudimas?
Queen11 parašė:
Pas mane tas spaudimas sokineja...man pasake kad atvykti kai bus 150/100tada tipo jau blogai....nors mano spaudimas visa gyvenima 110/60;110/80,va toks zemesnis.tai…
Mano irgi prie žemesnių spaudimas. Bet su ~140/80, 150/80 nieko nejutau, tai dvi savaites bandė sutvarkyt spaudimą (1 sav namie su vaistais, o 2 savaite ligoninėj su vaistais ir lasinem. Nepavyko, baigėsi cp.). Įdomiai čia jus traktuoja. Gal nesaket kad blogai jaučiatės ir jūsų įprastas spaudimas zemesnis? Suprantama kad būna ir aukštesnių spaudimu, bet jūs nėščia...
Queen11 parašė:
Kazkoks siaubas 😱😱😱tai bet cia prie eklampsijos taip gali tas spaudimas uzkilt gimdymo metu?ar cia visoms pas kurias tiesiog aukstas spaudimas?
Tiesiog 3 trimestre uzkyla daugeliui spaudimas. Gali nutikti ir be baltymo slapime, ir hipotonikems
Queen11 parašė:
Manau kad visos nestukes turi rizika kad gimdymo metu spaudimas pakils (ne visoms pakyla toli grazu, bet uzkilti gali, ta turiu omeny).
As turiu pirmine hipertenzija, dar iki nestumo turejau padidinta spaudima, tai nestumo metu be kalbu teko gerti vaistus spaudimui mazinti. Ginekologas rekomendavo nerizikuoti ir daryti planini cp. Nesake kad tai butina, bet rekomendavo; juolab kad vaikutis labai lauktas buvo, eile ivf daryta, kol pavyko, tai kad minimizuoti rizika, sake saugiau cp.
Bet visoms labai skirtingai buna ir tikrai ne visoms spaudimas sukyla gindant ar prireikia cp. Svarbiausia klausyti gydytoju, buti atvirai ju siulymams, neuzsispirti kad jokiu budu kam nors ne (pvz epidurui, skatinimui, cp ir pan.) 🎈
Ingka parašė:
Mano irgi prie žemesnių spaudimas. Bet su ~140/80, 150/80 nieko nejutau, tai dvi savaites bandė sutvarkyt spaudimą (1 sav namie su vaistais, o 2 savaite ligoninėj s…
Sakiau,ir kad blogai jauciuosi,ir kad galva skauda ,be perstojo beveik,ir kad tinstu.Tai jie man israse dopegyto 3ki diena po tablete,ir 4kart matuot spaudima.karta i sav jie paima pas mane slapimo tyrima,ten 0.02baltymo g/l rado.as jiems ir apie svori esu sakiusi,kad man kazkaip itartinai jis atrodo kad auga.Aj dar tonusus paziuri per kiekviena vizita...dar sakiau kad kartais akyse taskelius juodus matau.bet jie mane visada isleidzia....ir sako ateit po savaites.sakau si karta itariu kad nebeisleis...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai