tevu-darzelis.lt/rk99812@180131aca20
Snd kaip ir antra dpo ar gerti snd progesterona ar ryt?
Snd kaip ir antra dpo ar gerti snd progesterona ar ryt?
sauleta. parašė:
Siandien ;)
Stebuk1elis parašė:
Siandien ;)
Supratau
Lidi parašė:
Ar verta daryti hcg tyrima kai toks progesteronas tyrimas darytas sendien. Man siandien 21 ciklo diena 7 arba 8 dpo. Ciklas apie 26 dienas trunka
ne, neverta. anksti dar
Lidi parašė:
Gal teko kam nors girdeti kokia turetu buti progesterono norma kad pastotumei?
Pastoti gali tik tada, kai vyksta ovuliacija. O kai ji įvyksta, prg turėtų bent jau 30 nmol būti.
Sveikos, gal atsakysite man i klausima.. turejau nesivyst nestuma, db gydytoja israse duphaston, liepe gerti taip: po pirmos mm dienos atsikaiciuoju 14 d ir geriu 10 dienu ji ir nutraukiu.. kazkaip idomiai man nuskambejo, nes skaitineju, kad jus po ov pradedat ir geriat iki kol mm ateina arba neateina..
waily parašė:
Sveikos, gal atsakysite man i klausima.. turejau nesivyst nestuma, db gydytoja israse duphaston, liepe gerti taip: po pirmos mm dienos atsikaiciuoju 14 d ir geriu 1…
Gal jūsų c trumpas ir jau po tų atskaičiuotų 14 d jums bus ov įvykusi. O gerti 10 d turbūt todėl, kad vaistų nenutraukus ir mm susivėlintų. Bet šiaip keista kodėl jums duphastoną paskyrė
dėl nesivystančio? O jūs 7 dpo tyrėtės prg? Koks skaičius buvo?
LaMona parašė:
Gal jūsų c trumpas ir jau po tų atskaičiuotų 14 d jums bus ov įvykusi. O gerti 10 d turbūt todėl, kad vaistų nenutraukus ir mm susivėlintų. Bet šiaip keista kodėl j…
Na ciklas paskutiniu metu iki pastojimo buvo 25-28d, tai nera ilgi. O pgr pries pastojant, kadangi jau buvo ilgoki bandymai tyrem, buvo 48, tada kita men 19, o kai pastojau 43(norm pirmam trimet nuo 35). Tai sake, kad viskas ok, nk daryt nereik ir gerti jokiu vaisti nereik,bet tada po dvieju savaiciu suzinojau kad nesivysto.. o db pakeiciau gydytoja. Ji pasake, kad realiausia, kad nestuma paveike isorinis veiksnys (pvz persalimas) ir paskyre taip pagert duphastona 2 men, jei nepastosiu, liepe grizti po tu 2 ciklu
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai