LaMona parašė:
Jei prg vartojate, normalu, kad tempa pakilusi. Reiškia vaistą gerai savinasi
Tai gal neverta to kraujo darytis jei vakar nt neigiamas?
LaMona parašė:
Jei prg vartojate, normalu, kad tempa pakilusi. Reiškia vaistą gerai savinasi
sauleta. parašė:
tevu-darzelis.lt/rk99812@180131aca20 as siandien leksiu hcg isitirti ir jei nesilaukiu nutraukti progesterona, vakar nt neigiamas buvo bet snd pakilo temp bi…
Tai dar anksti nutraukti prg :)!
Hcg darykit ne siandien, o poryt, tada galesit nutraukti
sauleta. parašė:
Nt vėliau ima rodyt, nei kraujas. Kada jums mm d?
sauleta. parašė:
tevu-darzelis.lt/rk99812@180131aca20 as siandien leksiu hcg isitirti ir jei nesilaukiu nutraukti progesterona, vakar nt neigiamas buvo bet snd pakilo temp bi…
Koki progesterona geret?
sauleta. parašė:
Na man mm pagal td tai penktad, bet visad ateina anksciau 28-29cd retesniu atveju 30cd, gine sake 10 dienu gerti duphaston ir tada iditikint kad nesilaukiu ir nutra…
Implantacija būna 6-12 dpo. Tai tik praėjus po implantacijos kelios dienoms, testas gali kažką rodyti. Geriausiai parodys kraujo tyrimas.
Žinote, kada buvo ovuliacija?
giedrulisimo parašė:
Implantacija būna 6-12 dpo. Tai tik praėjus po implantacijos kelios dienoms, testas gali kažką rodyti. Geriausiai parodys kraujo tyrimas.
Man snd arba 11 arba 12dpo. Bet tai jei toliau gersiu ar nenusites man ciklas?
sauleta. parašė:
Man snd arba 11 arba 12dpo. Bet tai jei toliau gersiu ar nenusites man ciklas?
Asmeniškai aš daryčiau, Hcg tyrimą arba bent testą dieną prieš numatomas mėnesines. Jeigu neigiamas, nebegerčiau dupho. Aš po dupho nutraukimo susirgdavau po 1-2 dienų. Kai kurios suserga po 5 dienų.
Čia jums spręsti, kaip elgtis. Bet šiandien ar ryt testas, kraujo tyrimas dar gali nerodyti nėštumo, o ėmus ir nutraukus duphą, gali įvykti ir persileidimas dėl Prg trūkumo.
giedrulisimo parašė:
Asmeniškai aš daryčiau, Hcg tyrimą arba bent testą dieną prieš numatomas mėnesines. Jeigu neigiamas, nebegerčiau dupho. Aš po dupho nutraukimo susirgdavau po 1-2 di…
Na mano prg visad budavo apie 50(7dpo) kaip ir geras tiesiog si cikla bandymas su prijungiamu prg, snd dar man 27cd tai palauksiu kokios gal 29cd
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai