julijana22 parašė:
Kaip aš pasiilgau šviežių vaisių ir daržovių. Taip norisi kažkokio varškės apkepo su arbata.
O kas darosi nuo ryžių tarkim ar avižų?
julijana22 parašė:
Kaip aš pasiilgau šviežių vaisių ir daržovių. Taip norisi kažkokio varškės apkepo su arbata.
zujkute parašė:
Rūgštys kyla. Nors ankščiau valgiau juos be problemų.
Sakau man po gydymo daug kas atkrenta iš maisto.
julijana22 parašė:
Rūgštys kyla. Nors ankščiau valgiau juos be problemų.
Sakau man po gydymo daug kas atkrenta iš maisto.
O aš vėl nuo ryto ant wc, pykina šiandien, silpna, nžn net galvoti, ką suvalgau tą palieku wc ir taip visą dieną vakar, skambinsiu šeimos gydytojai, jau net pati noriu į kokią ligoninę, kad tik sužinoti kodėl taip vyksta su manim, nebėra jėgų visai....
julijana22 parašė:
Nežinau kaip reikės nutraukti tuos PSI. Nes kuo daugiau renku apie juos informaciją tuo darosi nesmagiau. Nežinau kaip žmonės juos geria metais...
O ką rašo? Kad kai nutraukia labai pablogėja?
zujkute parašė:
O ką rašo? Kad kai nutraukia labai pablogėja?
Vieniems nieko. Pvz Fighter lengvai gaunasi nuo jų nulipti. Bet pas ją ir dozių tokių nebuvo ir nereikėjo šitiek laiko gerti kaip man. Pas jus pvz irgi nėra didelės dozės ir nėra, kad išvien juos gertumėt.
O man nuo pradžių davė ilgam ir stiprias dozes. Tai vat Agnė Šiatkientė ir susigriebė už galvos pamačius kaip man paskyrė gydymą. Man toks įspūdis, kad pas mane tas gastritas nepraeina nes rūgščių trūksta.
Pvz naktį tfu tfu tfu man jos nekyla. Viskas gerai. Bet tik atsikeliu ryte, išgeriu vandens, išgeriu PSI ir košmaras prasideda. Skrandžio skausmai ir rūgštys 😪😪😪.
Nu tai kaip kitaip tai paaiškinti...
Skaitau FB grupėse, kaip žmonės sunkiau nulipa nuo PSI ir kad paskui reikia dar ilgai rūgštys atstatinėti.
Būčiau jau trenkus gerti PSI, bet bėda tame kad pergyvenu dėl stemplės. Kad vėl kokių stemplės uždegimo or erozijų nebūtų. Juk kardija atvira. Kaip apsaugoti? Sakau užburtas ratas.
julijana22 parašė:
Skaitau FB grupėse, kaip žmonės sunkiau nulipa nuo PSI ir kad paskui reikia dar ilgai rūgštys atstatinėti.
Tai visi sirupiukai ir t.t. O kiek jums laiko dar gerti reikia psi?
Taip, tas tiesa aš tokių dozių negėriau, bet aš jau nuo metų pradžios beveik be perstojo juos geriu. Tik kad mažesnėmis dozėmis
zujkute parašė:
Tikrai kažkas baisaus.....aš 13h pas gydytoją pėdinsiu.... registratūroje sakė panašu, kad reikia jau lašelinės man, tai žiūrėsim ką gydytoja dar sakys.....…
O jums visiškai catidral ir enterol nepadeda? Gal smecta go išgerkit ji stipresnė. Man leido 3 dienas gerti, bet aš gėriau daugiau