zujkute parašė:
O man rūgštys dar nieko , nejaučiu, bet pora dienų spazmuoja skrandis ir viduriavimas nzn nuo ko čia jis ar vaistų čia šalutinis poveikis ar kas...
O stiprus viduriavimas? Vandeningas? Gal žalios spalvos?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįzujkute parašė:
O man rūgštys dar nieko , nejaučiu, bet pora dienų spazmuoja skrandis ir viduriavimas nzn nuo ko čia jis ar vaistų čia šalutinis poveikis ar kas...
Fighter parašė:
Antradienį trečiadienį buvo labai dažnas, kokį 20k gal.....gleivėtas, buvo kraujo siūlelių, ketvirtadienį nieko, penktadienį kiečiau jau pasituštinau, spalva ir normali jau buvo , vakar pora kartų bet jau skystokai, šiandien jau gal 5k su gleivėmis, kvapas kitoks nei paprastai būdavo tuštinantis, gelsvai taip, ne vandenuku, bet skystai taip košele skysta net nzn kaip nupasakoti, dar toks pamaudimas būna dešinėje pusėje taip limk bambos, dar žiūriu yra tyrimai dėl yersinijos, darė gastro, bet kiek suprantu čia normose
zujkute parašė:
Aš su tais spazmais gyvenu nuo pat vaistų gėrimo pradžios.
Jus paminėkite Agnei dėl jų. Gal pakeis rūgštys mažinančius į kitus.
O išgėrus juos kaip skrandis? Nestovi? Duobutę skauda?
julijana22 parašė:
Aš su tais spazmais gyvenu nuo pat vaistų gėrimo pradžios.
Jus paminėkite Agnei dėl jų. Gal pakeis rūgštys mažinančius į kitus.
Dienos metu bangomis dabar pora dienų taip užeina, tarsi spazmuotų, ryte labai stipriai buvo šiandien
zujkute parašė:
Dienos metu bangomis dabar pora dienų taip užeina, tarsi spazmuotų, ryte labai stipriai buvo šiandien
Aš bendroj sumoj jau ilgą laiką juos geriu. Jau Aš taip išjungiau skrandį jais, nurūgštinau. Kad nežinau kiek laiko reikės, kad skrandis dirbti pradėtų.
Čia pasaka be galo.
Ir maistą žiūriu, jau tris mėnesius nevalgau jokių miltinių, pieno produktų, jokio cukraus, jokių vaisių šviežių. Nieko. Ir vistiek šūdų krūva atsiprašant.
julijana22 parašė:
Aš bendroj sumoj jau ilgą laiką juos geriu. Jau Aš taip išjungiau skrandį jais, nurūgštinau. Kad nežinau kiek laiko reikės, kad skrandis dirbti pradėtų.
…
Jetau....aš čia dėl savaitės stresuoju, dėl tų savo vidurių, o Jūs va jau kiek prisikankinote....tikrai labai gaila...man tai silpnoka jau šiandien, kraujo spaudimas ir žemesnis, pulsas aukštesnis, nesuprasi kas čia darosi, ryt pas šeimos eisiu gal nusiūs dar kokių tyrimų
zujkute parašė:
Jetau....aš čia dėl savaitės stresuoju, dėl tų savo vidurių, o Jūs va jau kiek prisikankinote....tikrai labai gaila...man tai silpnoka jau šiandien, kraujo spaudima…
Dehidratacija Jums. Reiktų lašelinės. Mane Agnė buvo nusiuntus. Pasijaučiau geriau
zujkute parašė:
Antradienį trečiadienį buvo labai dažnas, kokį 20k gal.....gleivėtas, buvo kraujo siūlelių, ketvirtadienį nieko, penktadienį kiečiau jau pasituštinau, spalva ir nor…
Gal jums apendicitas?
Fighter parašė:
Gal jums apendicitas?
Nzn žinokit bet darė Agnė man penktadieni pilvo echoskopiją gal būtų ką mačiusi
Kažin priimamajame Vilniuje gal nieko nepesčiau atvykusi nes nei temperatūros nieko nėra
zujkute parašė:
Nzn žinokit bet darė Agnė man penktadieni pilvo echoskopiją gal būtų ką mačiusi
Šiaip turėtų priimti jeigu silpna, spaudimas žemas, padarytų tyrimus, lašelinę pastatytų
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai