Wizz parašė:
Marga labai grazus vardas![]()
Ai nezinau ar grazus, bet kazkas rase apie latviskus tai paminejau man tai ziauriai sunku isrinkti bus varda.
Wizz parašė:
Marga labai grazus vardas![]()
Ai nezinau ar grazus, bet kazkas rase apie latviskus tai paminejau man tai ziauriai sunku isrinkti bus varda.
Flaminga parašė:
Man labai patinka vardas Arielė , bet ta sasaja su skalbimo milteliais nervina![]()
O man siejasi su undinele is filmuku o ir jus vadinat taip kaip norit. Zmones jei nores prisikabinsi prie bet ko tad nesukit galvos.
Flaminga parašė:
Man labai patinka vardas Arielė , bet ta sasaja su skalbimo milteliais nervina![]()
Tai jų sąsajų tikrai ras prie visų vardų :)) mūsų dukra Aretė, o dievai iš giminių kokių iškraipymų išgirdau ir juokas net ima kam jų ieško tai va taip vaikai iš tėvų paskui išmoksta sąsajas...
Flaminga parašė:
Panos, sveikos, man irgi labai gražus vardas Arielė bet vyras jį atmetė, būtent su milteliais susiejo.. Čia panašiai kaip dar vienas gražus vardas Estela, tai sako kaip Estrella čipsai...
Ellėja parašė:
Elėja. Retas, nei viename LT puslsapyje neradau reikšmės, tačiau radau istorinėje knygoje visą istoriją apie graikų Elėją.❤️
Elėja... Labai fainas skambesys!