nejaugi parašė:
O is tokiu dvieju Beatrice ar Agota? Jum labiau?
Kai gims, vieną dieną bandykit vienu vardu vadint, kitą kitu ir pamatysit kuris labiau tinka
Aš už Beatričę
nejaugi parašė:
Kai gims, vieną dieną bandykit vienu vardu vadint, kitą kitu ir pamatysit kuris labiau tinka
Aš už Beatričę
LifeHappens parašė:
Kai gims, vieną dieną bandykit vienu vardu vadint, kitą kitu ir pamatysit kuris labiau tinkaAš už Beatričę
![]()
Tikrai, vardai labai skirtingi
kai gims matysis kuri
nejaugi parašė:
Man grazesnis Beatrice bet bandykit kviesti vardu kai gims ir ziurekit reakcija. Mano dukra kai gime buvo pikciurna ir baisiai susiraukus atrodo joks vardas netiko ir pavadinom tuo vardu kur net nesitikejom nes sakant varda Saule vis sypteldavo
nejaugi parašė:
Man gal ne Agota, bet Agata daug gražiau. 😇
Ellėja parašė:
Man gal ne Agota, bet Agata daug gražiau. 😇
Čia gal lenkų variantas
nejaugi parašė:
Man Agota labai gražus, bet prieš gimstant dukrytei su vyru buvom lyg sutarę, kad bus Augustė, o gimė ir niekaip jos negalėjau kitaip vadinti, tik Barbora
Vyras pamenu taip keistai į mane žiūrėjo dėl tos Barboros
Aš supratau, kad sutarimas turi būti bendras, tai nedėjau vilčių, kad pavadinsime Barbora, bet kaskart priėjusi prie kūdikio pagalvodavau, kad Barborytė ten guli
Tad pritarsiu kitoms pasisakiusioms, kad vardą geriausia rinkti, kai jau gimsta kūdikėlis. Aišku variantų turėti yra gerai
nejaugi parašė:
Mano antra dukra Agota, tad man šis labiau🥰
vylmucka parašė:
Man Agota labai gražus, bet prieš gimstant dukrytei su vyru buvom lyg sutarę, kad bus Augustė, o gimė ir niekaip jos negalėjau kitaip vadinti, tik BarboraVyras…
Mes kaiptik rinkomes tarp Agotos ir Barboros
O mes su vyru pagaliau išrinkome savo princesei vardą, po ilgų svarstymų, dvejonių žiūrint į mažylę ir galvojant koks jai vardas gi tiktų, tėvelis išrinko mano manymu patį tinkamiausią ir gražiausią vardą - Elinga.
Kadangi vyrui pirmas vaikas, o man jau antras, leidau išrinkti jam. 🙊😍
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai