2015.03.10 16:51 (prieš 11 m.)
Insiderr parašė:
Tos sankcijos man nerūpi, ne dėl to aš pvz įmečiau, o dėl mirties nuo kokliušo atvejo. Ne tokiais būdais reikia spręsti visuomenės sveikatos prb. Tik vat to "realau…
Tai kad vien šioj temoj kiek mamų rašė, kad šalutinis poveikis buvo, bet medikai neregistravo
Jau nesuskaičiuočiau. Gula kryžium, kad ne nuo skiepų ir viskas. Ir ką tu įrodysi eilinis mirtingasis? Gi medikas sako, vadinasi, žino. Tas išsisukinėjimas nuo atsakymų ne tik šia tema kalbant su gydytojais. Ne aš pirma, ir ne aš paskutinė, bet susidūriau ne kartą su juoda nekompetencija ir nesugebėjimu diskutuoti. Jei gydytojo klausiu, ar tai negali būti viena konkreti liga, drasko akis ir sako ne. Pasidarau tyrimus - kur tau. Bet vat ne. Juk pacientas negali geriau už gydytoją žinot, kuo serga. Jau dėl šios problemos ne vieną gydtoją pakeičiau. Užtenka, kad bent kartą nesąmonę suveltų, antro šanso nebeduodu. Tai kam jie tada dešimt metų studijuoja, jei aš vistiek turiu googlint ir ieškot ligos pati?
Gimdymo namuose kai paklausė, ar skiepysim, ir gavę neigiamą atsakymą šyptelėjo. Seselė dar burbtelėjo "Viena laimė, dar vieni taip nusprendė". Tai ką tai sako? Kiek medikų, kurie patys pasisako prieš skiepus, bet tyliai? Jei tai toks nekaltas verslas, tai kodėl jiems negalima apie tai kalbėt garsai? Aaaa, palaukit. Gi išskrist iš darbo gali. Ta seselė, kuri suleido vaikui kalio mirtiną dozę, liko dirbti toliau ir dar net premiją gavo. Jei gydytojas viešai pasisakytų apie skiepų žalą - skristų iš darbo nė nemirktelėjęs. Ir taip yra visam pasauly. Kiek tokių medikų straipsnių ir lekcijų yra? Begalė. Tai kokie dar po galais paskaičiavimai iš oro? Jeigu jums patinka tai, ką girdit per televiziją - valio. Tebūnie. Tik jau turėkit sąžinės nesisvaidyt kaltinimais net neturėdami žalio supratimo. Jau taip apgailėtinai atrodo, kad siaubas.