Catus parašė:
Man buvo vienkartinai uzkiles prolaktinas iki 700. Endokrinologe israse bromo, bet nutariau negerti. Labai daug streso ta menesi turejau. Pakartojau tyrima po menes…
Supratau, ačiū 🤗
Catus parašė:
Man buvo vienkartinai uzkiles prolaktinas iki 700. Endokrinologe israse bromo, bet nutariau negerti. Labai daug streso ta menesi turejau. Pakartojau tyrima po menes…
Supratau, ačiū 🤗
Sveiki. Geriu vaistus mazinti tth. Ant tuscio skrandzio. Ryte.sakykit prasau,o ka darote,kad skrandis nekentetu? Juk visvien vaistas ir ant tuscio skrandzio. Tai kencia tas dalykas. Esu girdejusi,kad geria vakare kazkaip tabletes. Bet velgi pripratusi ryte jau gerti. Vakar labai skrandi skaudejo. Galvoju ar nebus nuo sito vaisto.
Meshka parašė:
Man niekad nera nuo tiroksino skaudeje skrandzio, geriu kasdien jau 15 metu.
Supratau. As turiu refliuksa. Gal delto skaudejo. Vaistus nuo skydliaukes naudoju metai jau,bet nebuvo nieko panasaus. Matomai sujautrejo gal del refliukso. Aciu jums uz atsakyma 😊🥀
ana.martianova parašė:
Sveikos, po gimdymo 4 mėn, tth 0,005 😱 nėštumo metu buvo normoje. Pastaruoju metu buvo labai daug streso, plius žindymas... ar galėjo tai tureti įtakos ? Labai neri…
Viskas gerai ir man taip buvo paskui grįžta į vežes
Jola. parašė:
Viskas gerai ir man taip buvo paskui grįžta į vežes
Tikiuosi 🙂↕️
LauraSam parašė:
Sveikos.
Gal zinote kokia yra idealiausia tth norma laukiantis vaikelio? Aciu
Priklauso nuo trimestro. Pirmame trimestre norma berods iki 2-2,5; antrame - iki 3, treciame - iki 3,5.