Meshka parašė:
O koks buvo tth tyrimo rezultatas nestumo metu?
Nestumo metu tik viena karta tyre kazkaip ta TH tai toks buvo
Meshka parašė:
O koks buvo tth tyrimo rezultatas nestumo metu?
Nestumo metu tik viena karta tyre kazkaip ta TH tai toks buvo
Liuse34 parašė:
Sveikos, ar kam buvo po gimdymo nukrites Tirotropinas? Ka cia galetu reiksti?
Man buvo nukritęs, buvo 0,05. Atsistatė po pusės metų. Gal dar maitinat? Tik nevartokite vaistų- man buvo išvažiavę visi hormonai ft3/4 ir Atpo. Bet išlaukiau kol vaikui suėjo 8 mėn - viskas atsistatė savaime. Aciu dievui papuoliau pas adekvačią gydytoją, kuri sutiko laukti o ne privertė nutraukti žindimą ir vartoti toksiškus vaistus.
ana.martianova parašė:
Man buvo nukritęs, buvo 0,05. Atsistatė po pusės metų. Gal dar maitinat? Tik nevartokite vaistų- man buvo išvažiavę visi hormonai ft3/4 ir Atpo. Bet išlaukiau kol v…
Ne zinokit maitinu misinuku
paskyre papildomus platesnius kraujo tyrimus
MyHope parašė:
Pasidariau tth 1,8. Geras. Nes tik pamacius teigiama nt pakeliau doze. Bet ziuriu Ft4 vos telpa i normas. Ka jis sudaro? Su situo niekada bedu nebuvo. Del nestumo j…
Koks buvo tf4 rezultatas dabar ir koks iki nestumo?
Kokios normos nurodytos?
MyHope parašė:
nebuvo 20 anksciau. Dar nepersoko. Bet nu toks nebuvo nesuprantu.
Per aukstas ft4 rodo per aktyvia skydliauke, bet jusu atveju nera per aukstas, telpa i normas. Galimai del nestumo siek tiek padidejo.
Ar esate tyrusis kada nors atpo?
Kartais tth buna normoj, o atpo padidejes.
MyHope parašė:
Aha.mano Atpo prasti reikalai... 🤦♀️
Reiketu sekti ATPO rezultata, nes jeigu buvo padidejes iki nestumo, gali nestumo metu dar labiau kilti.
Meshka parašė:
Reiketu sekti ATPO rezultata, nes jeigu buvo padidejes iki nestumo, gali nestumo metu dar labiau kilti.
Kad jau turbut nereikes...vaziuoju i priemima. Vakar 5 savaites buvo. Radau kraujo. Rudo ir poto sviezio. Turbut nesekmingai.. 😮💨
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai