Saulyte79 parašė:
Sveikos, gruodžio men TTH buvo 3.46
Vakar pasidariau tyrimus vel kovo 25d jau 4.71
Galbut per maza tiroksino doze. Gerkite pakaitom viena diena 50mg, kita diena 75mg. Ir kartokìte tyrima po 3-4sav.
Saulyte79 parašė:
Sveikos, gruodžio men TTH buvo 3.46
Vakar pasidariau tyrimus vel kovo 25d jau 4.71
Galbut per maza tiroksino doze. Gerkite pakaitom viena diena 50mg, kita diena 75mg. Ir kartokìte tyrima po 3-4sav.
Sveikos
planuoju nėštumą po gimdymo skydliauke buvo tsh 2 po 5 Men 0.001 ft3ir ft4 norma gydytojas liepė nieko negert ir po 2-3men pasidaryt tyrimus ir aišku dar neplanuot nestumo bent 2men. Bet pasidariau tyrimus kovo 1 ir tsh jau 14. Po 50mcg gėrimo 18d nukrito iki 6 . Toliau geriu po 50 nežinau ką daryti noriu tikrai greiciau numust ir bandyt pastoti
noras didelis nes savo mazylio netekau sveiko jau gimusio del viruso tad skydliauke nekalta. Idomu ar gert po 50mcg ar didint dar
Jola. parašė:
Sveikosplanuoju nėštumą po gimdymo skydliauke buvo tsh 2 po 5 Men 0.001 ft3ir ft4 norma gydytojas liepė nieko negert ir po 2-3men pasidaryt tyrimus ir aišku dar…
Padidinkite iki 50/75mg pakaitom kas antra diena, ir pakartokite tyrima po 3-4 sav. Labai neuzkelkite dozes, nes jusu TTH buvo kazkodel labai zemas nukrites ir yra buves hipertirozes etapas.
Meshka parašė:
Padidinkite iki 50/75mg pakaitom kas antra diena, ir pakartokite tyrima po 3-4 sav. Labai neuzkelkite dozes, nes jusu TTH buvo kazkodel labai zemas nukrites ir yra …
Gal del streso taip čia nutiko... o paskui praėjus stresui uzkilo labai. Nežinau
Jola. parašė:
Gal del streso taip čia nutiko... o paskui praėjus stresui uzkilo labai. Nežinau
Nuo streso tokiu dideliu pokyciu neturetu buti; bet aisku visko gali buti...
Meshka parašė:
Bet mano dar ankstesni tyrimai buvo 2023.09.20 TTH 6.21 tada kodel jis nukrito ir vel pakilo?
Saulyte79 parašė:
Bet mano dar ankstesni tyrimai buvo 2023.09.20 TTH 6.21 tada kodel jis nukrito ir vel pakilo?
Gal laboratorijos klaida buvo tas 0.00001 rezultatas
Ar visus tyrimus daretes toje pacioje laboratorijoje?
Meshka parašė:
Gal laboratorijos klaida buvo tas 0.00001 rezultatas![]()
Ar visus tyrimus daretes toje pacioje laboratorijoje?
Taip
Labai teisingai sako musu geroji nare Meshka. Man ir buvo,kad tth uzsoko virs 3. Tai pirma ka nare patare daryti tai gerti ryte ir nevalgyti ir negerti valanda. O antra dozes. As dabar geriu 4 dienas po 1 tab,ir tris dienas po 2 tabl. Taigi siaip netaip dasigavau iki tth 2. Sake toki ir laikyt. Tinka mano planuojamam ivf. Bandykite dozes kaitalioti. Ir nevalgyti nieko ir negerti jokiu kavu isgerus vaista bent valanda. 🙏 sekmes visoms 🫶
BelieveInMiracles parašė:
Labai teisingai sako musu geroji nare Meshka. Man ir buvo,kad tth uzsoko virs 3. Tai pirma ka nare patare daryti tai gerti ryte ir nevalgyti ir negerti valanda. O a…
Per kiek laiko pavyko susimažinti iki normų?
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai