willmike parašė:
Sveikos pagaliau susikaupiau prašyti. Sekiau šią ir kitas Turkijos temas. Todėl laikas pasidalinti patirtimi. Svarbiausia kad skaitytoja tokia kokia buvau aš negal…
Pasijungiau su mintim istrinti psl nes vistiek nebeinu, ir kazkaip uzkliuvo akis uz tavo komentaro..
skaitau, ir atrodo po kas antru sakiniu sutinku..
Mano Turkiska svajone ir visos viltys jau suduzo, uztruko 3 metus kol susigyvenau su ta mintimi, kad viskas, nebebandysim daugiau, nebenoriu, pavrgau ir nuleidau rankas. Nors vyras dar sutiktu. Bet jam paprasciau, man ne, psichologiskai man labai sunku buvo atsigauti po kiekvienos nesekmes.Ir turbut tiek isikaliau sau i galva, kad dabar net mazi vaikai mane erzina, nenoriu but salia per daug, vengiu kazkur eit. Pagaliau pradejau normaliai gyvent su ta mintim, kad as niekada nebusiu mama vaikams, kurie ant sios zemes, tik savo angeliukam🌸
7 IVF ir 3Fet (paskutinis tik ivf ir fetai Tr) ir nieko, lapraskopijos, hystero darytos TR, tyre Memorialas, bet ne tiek, kiek as prasiau. As maldavau paskutiniu kartu kelti 2 (buvo like pask 3 embrio) ir sakiau, kad daugiau as nebevaziuosiu, bet nesutiko prof.
Zinant tavo patirti su dvyniais kai prarqdau ir t.t sakau zinau, ir pasirasau ant to, o gal vienas prikibs, o man jie lengva ranka - tai dar karta bandysi.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️kiek tu bandymu gali but!? Kazkada turi pasakyt stop. Ir tas kartas buvo man. Su verkiancia sirdim tada rasiau dar koordinatorei kad pagalvosiu, bet jau as tada buvau nusprendus.
Klausiau ka man daryt pasirasyt kur ka, kad sunaikintumete likusius 2.. nuo tada nieko ir neatrase, ziauriai gaila, bet tai ka, palikau ir dabar nebereaguosiu. As pinigu niekada nemokejau uz laikyma, gal atsipeikes dar uz 5 m, bet jau tada is manes nk nebegirdes... jau eina 8 m embrionams.
Eiti taip ir vel tik bandyt, nieko nekeiciant, tai nera prasmes. Plius amzius eina, abiems jau per velu.
Viskas iki to patiko ir tiko, gyd skambindavo video pakalbet, ar kas neaisku as jam per whatsapa (man buvo tas pats visada), bet vistiek truko to to pasigilinimo, kodel nekimba. Arba kimba ir atmeta organizmas...
Zodziu, beveik 30 tukst per 15 metu.. nesuskaiciuojamas skaicius adatu, vaistu, 3 laparaskopijos, ir nulis rezultato. Stambulas visada man primins tai, kas galejo but nuostabi patirtis, o dabar tik liudni prisiminimai, nors labai myliu sita miesta ❤️
Todel prasykit ar eikit kitur, jei manot, kad per mazai daro, paildomai kazkur ieskot ir tirtis. Aklai pasitiket niekuo negalima!
Sekmes!!