GiedreG parašė:
Ot drasus 😅..reik pasisemt man is jusu drasos 😊
Juk Iranas ne su Turkija kariauja,ko bijoti?
Aš tik tikiuosi, kad mane Ginas išleis, nes jau gryztan is atostogų bus 32 nėštumo sav 🤔
Kada jūs planuojat į Turkiją?
GiedreG parašė:
Ot drasus 😅..reik pasisemt man is jusu drasos 😊
Juk Iranas ne su Turkija kariauja,ko bijoti?
Aš tik tikiuosi, kad mane Ginas išleis, nes jau gryztan is atostogų bus 32 nėštumo sav 🤔
Kada jūs planuojat į Turkiją?
GiedreG parašė:
Ech vadinas teks visa ta tyrima daryt su kiausintatkiais ir pan..gerai kad cia pasidomejau..nes jauciu nebuciau pasidarius ka reik 😆 ..ten ligir nuskausmina?
Gali įdėti, jeigu paprašysit, žvakutę į išangę nuo skausmo.
Mažylė1 parašė:
Gali įdėti, jeigu paprašysit, žvakutę į išangę nuo skausmo.
Supratau, o sakykit tyrimą sake atlikti 2 cd, bet klinikos nurodymuose jis rekomenduojamas nuo 7 ciklo dienos..tai refistruojantis pasakysiu kam ir kaip ir turetu nekilti problemu del to taip?
Meju parašė:
Labas rytas! Mes skrendam pasiimti snaigutės! Palinkėkit sėkmės ir siųskit geras mintis![]()
Sekmes 😊
Meju parašė:
Labas rytas! Mes skrendam pasiimti snaigutės! Palinkėkit sėkmės ir siųskit geras mintis![]()
Sėkmės!!!
GiedreG parašė:
Supratau, o sakykit tyrimą sake atlikti 2 cd, bet klinikos nurodymuose jis rekomenduojamas nuo 7 ciklo dienos..tai refistruojantis pasakysiu kam ir kaip ir turetu n…
Jums pasakė daryti šį tyrimą per mėnesines? Neee, tikrai ne, kažką ne taip supratote, turi būti iškart po mm.
Meju parašė:
Pas Dr Emre? Nes pirmą kartą skrendate pas jį, taip?🙂 Sekmės🙏🌸🙏
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai