Mažylė1 parašė:
Jums pasakė daryti šį tyrimą per mėnesines? Neee, tikrai ne, kažką ne taip supratote, turi būti iškart po mm.
As matyt baigiu nusigrybaut ko cia reikia..cia matyt tiesiog apziuros echo foto reik...
Isikandau kad reik gimdos foto 🫣😅
Mažylė1 parašė:
Jums pasakė daryti šį tyrimą per mėnesines? Neee, tikrai ne, kažką ne taip supratote, turi būti iškart po mm.
As matyt baigiu nusigrybaut ko cia reikia..cia matyt tiesiog apziuros echo foto reik...
Isikandau kad reik gimdos foto 🫣😅
Meju parašė:
Labas rytas! Mes skrendam pasiimti snaigutės! Palinkėkit sėkmės ir siųskit geras mintis![]()
Didžiausios sėkmės!!! 🤞🤞🤞
Mažylė1 parašė:
Pas Dr Emre? Nes pirmą kartą skrendate pas jį, taip?🙂 Sekmės🙏🌸🙏
Taip! Pirma snaigutė ❄️iš dviejų gautų.
GiedreG parašė:
Tai tada vel klausiu kur ir pas ka ejot 2 cd pmaoziurai kad padarytu foto? Ir ka reikia cia sufotkint ir suziuret (kiek foliu, ar nera cistu, endometriumas, kas dar…
Taip, tai, ką išvardinote! Aš ėjau NW, realiai pas bet ką, kas tą dieną turi laikų.
Meju parašė:
Taip! Pirma snaigutė ❄️iš dviejų gautų.
Liuks...aciu..laukiu istikro ciklo kazkaip uzsitese po paskutinio ivf..labai ilgos menstruacijos buvo matyt po estroferm, tai tikriausiai kad panasiai nusikels galvojau ir sekancios mm, bet kazkaip jau stai 6 d veluoja..ir panasumo ner kad ateitu..
Tai gaila kad velinasi, nes tikrjausi sekancio men pradzioj jau i TR Ivf, bet panasu kad nusikelia..net jei ir costu nebus geguze jau negalesiu del darbu…na nebent ciklas sukristu po motinos dienos
Su
GiedreG parašė:
Liuks...aciu..laukiu istikro ciklo kazkaip uzsitese po paskutinio ivf..labai ilgos menstruacijos buvo matyt po estroferm, tai tikriausiai kad panasiai nusikels galv…
Suprantu, ir man tas pats buvo, jau čia atvykus dar vėlavo ciklas (aš norėjau nuo pirmų dienų būti čia, kad nestresuočiau). Bet pamatysit rasit būdą - sukris kaip reikia! O "vaibelis" čia tikrai labai geras, Lilė labai rūpestinga, Emre irgi skleidžia kažkokį rūpestį ir ramybę - man asmeniškai tas vidinis jausmas labai padėjo. Kiek skaitau Jūsų žinutes, tai atrodo, kad Jūs irgi tokia panikuojanti, kaip aš, tai Jums pritiks irgi!
Tik pakilę kainos yra. Reikia tai įsivertinti - ir paslaugų, skrydžių.
Meju parašė:
Su
Kiek skrydziai kainavo? Pasilikot ten kazkiek nakvyniu? As tai bijau nesurast nuskridus 🤣..biski stresuoju kai nezinomas marsrutas 🫣..kokios kokybes snaigute kele jums? Po pgt?
GiedreG parašė:
Kiek skrydziai kainavo? Pasilikot ten kazkiek nakvyniu? As tai bijau nesurast nuskridus 🤣..biski stresuoju kai nezinomas marsrutas 🫣..kokios kokybes snaigute kele j…
Viską rasit, jei reikės padėsiu! Mes išviso praleidome 17 parų 🫣 Labai ilgai, nes sunkiai stimuliavosi. Pvz dar prieš savaitę galima buvo rasti su LOT per Varšuvą gerus skrydžius už 500 Eur abiem, tai šią savaitę jau kainavo 1000. Tai mes rinkomės tiesioginius su Turkish airlines, dar šiek tiek brangesnius, bet nutarėm, kad nenorim per fet persėdinėt, jei kaina ne iš esmės skiriasi.
O ivfui irgi pasiteisino iš anksto nusipirkti Tr airlines bilietus su galimybe keisti datas. Tai atgal keičiant tik 6 Eur daugiau kainavo.
Meju parašė:
Viską rasit, jei reikės padėsiu! Mes išviso praleidome 17 parų 🫣 Labai ilgai, nes sunkiai stimuliavosi. Pvz dar prieš savaitę galima buvo rasti su LOT per Varšuvą g…
Supratau, nes as kai skrisiu ivf tai viena, vyras tik poto arskris jau punkcijai tik..
Okei jei reikes as jums parasysiu tuomet ☺️ aciu 🌷
GiedreG parašė:
Supratau, nes as kai skrisiu ivf tai viena, vyras tik poto arskris jau punkcijai tik..
Jau dėl visko suradimo ten tikrai nesijaudinkit, pirmą kartą tikrai kiek nedrąsu ir baisu, kaip ir bet kur vykstant pirmą kartą daug nežinomybės, bet turint internetą- niekur nepasiklysit
tikrai viskas labai paprasta. Aš visada save raminu- svarbu turėti internetą ir pinigų, ir bet kurioj pasaulio vietoj neprapulčiau 😆
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai