Seib parašė:
Sveikos. Gal kam buvo panasi situacija ar siaip zinote, ar gali trukdyti randas esantis ant aureoles (randas likes po pjuvio del pries 2 metus buvusio mastito) istr…
Turiu randa aplink areole, maitinti netrukdo🤔
Seib parašė:
Sveikos. Gal kam buvo panasi situacija ar siaip zinote, ar gali trukdyti randas esantis ant aureoles (randas likes po pjuvio del pries 2 metus buvusio mastito) istr…
Mom. parašė:
Hmm.. Idomu.. Gal tada siaip nesiseka istustinti graziai, gal kokia kita poza reikes pabandyti pazindyti... Ir nesuprantu ar kazkoks lengvas verzimo jausmas del pieno gamybos (bet kitoje krutyje nera tokio verzimo jausmo ir jautrumo prisilietus kai pavalgo), ar cia jau guzuotis nores.. Na reikes kazka daryti.
Mom. parašė:
O del rando viduje kazkokiu sukietejimu ir pan nesijaucia?
Seib parašė:
O del rando viduje kazkokiu sukietejimu ir pan nesijaucia?
Oi ne tikrai, mano randui jau beveik 10m tai gal del to🤷🏼♀️
Cosmol parašė:
Sveikos, man ir vel prireike jusu pagalbosvakar nuejusi i dusa apciuopiau, kad kaires kruties kaire puse visa guzuota, skauda. Duse stengiausi masazuoti, nezina…
Turbūt jau jums nebereikia info, bet taip tai užsikišęs latakėlis ir reikia tą taškelį pašalinti, pienas pasipils fontanu 😊
Help.Atsirado rudam laukeli paraudimas ir pati speneli skauda.Bandau maitinti ir jauciasi skausmas lyg ir uzciuopiu po paciu speneliu guziuka ir skausmas tok erzinantis jauciasi.sunkri bega pienukas kai bandau maitinti.Ar tai uzsikiso latakekis ar taip kas yra.temp neturiu.
enrikat parašė:
Mamos, dar neteko traukti piena atsargoms. Kada tureciau tai daryt?Po maitinimo? Tarp maitinimu?Nakti?? Bijau prisizaist..
Va va, man irgi aktualus db tas klausimas
pamenu kazkada jau rase, reik pasiskaityt atgal kelis psl.
Nusimato vaikuti palikt 4-5val tai manau, kad reikia vienam maitinimui palikt pienelio.
Aktualu:
- kada pradet nusitraukinet piena, pries, po, tarp maitinimu.
- kiek laiko jis gali buti saldiklyje iki atsildymo.
- kaip apskaiciuoti kokia doze palikti.
- ar nieko baisaus viena syki pamaitint is buteliuko ar visgi zaisti su sauksteliu ar kaip ten vyksta tas primaitinimas.. 🤔
- iki kokios temp.pasildyt pieneli. Sildymas kaip suprantu siltam vandeny laikant, taip?
- ir zinoma nutraukimas, kaip geriau? Pientraukiu ar rankomis?..
genet parašė:
Va va, man irgi aktualus db tas klausimaspamenu kazkada jau rase, reik pasiskaityt atgal kelis psl.
Jeigu nusitraukta pieneli sugirdysite ta pacia diena- tai uztenka pastatyti i saldytuva ir pries maitinima palaikyti siltame vandenyje - kad uzlasinus ant rieso butu siltas- ne karstas ir ne saltas.
Nusitraukti galit kaip jums patogiau iseis nutraukti-
Man patogiausia su pientraukiu. Sugirdyti - mes girdem svirkstuku;) maziau issilaisto
amsterdame parašė:
Jeigu nusitraukta pieneli sugirdysite ta pacia diena- tai uztenka pastatyti i saldytuva ir pries maitinima palaikyti siltame vandenyje - kad uzlasinus ant rieso but…
Tai paciai dienai vargu ar pritrauksiu reikiama kieki
tai manau reik pradet ruost kaupt atsargas “ziemai” 😄
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai