Jolle_3 parašė:
Liuks! Jau antra maitinima is eiles viskas gerai 😊 Pries si maitinima 30 in.valge, dabar net 45 min 😊
Smagu
Jolle_3 parašė:
Liuks! Jau antra maitinima is eiles viskas gerai 😊 Pries si maitinima 30 in.valge, dabar net 45 min 😊
Smagu
Jolle_3 parašė:
Labas rytas 😊
Pienelis gaminasi vaikui bevalgant. Tik jis tokiomis bangomis eina. Tiesiog žindyk ir bus vaikeliui pienuko
šiltos arbatos ramiai pagerk, skysčių
LaMona parašė:
Pienelis gaminasi vaikui bevalgant. Tik jis tokiomis bangomis eina. Tiesiog žindyk ir bus vaikeliui pienukošiltos arbatos ramiai pagerk, skysčių
Siandien net is tos kruties valge, kur nuo gimimo neeme
Trumpai, bet pradzia yra 😊
Jolle_3 parašė:
Siandien net is tos kruties valge, kur nuo gimimo neemeTrumpai, bet pradzia yra 😊
Liux
Bet tau reikia kažkaip imti tą krūtį naudoti, nes bus viena didesnė, o kita mažesnė. Bandyk gal apsnūdusiai tą nepatinkančią duoti
Boružėlytė parašė:
Mamograma žindymui problemų nesukelia, kitos diagnostinės procedūros irgi suderinamos su žindymu:
Aciu uz info! Kadangi uzciuopiau gumbeli,kuris man ne visai panasusi i susistovejusi piena-tai daktaras siuncia mamogramai.. giminej su krutines problemom tai pat patirciu yra,tai daktaras sake nelaukt. Zindau 4 men dar tik,tai bus matyt,kaip cia man ja bus galima padaryt. Sake ateit su vaiku,kad galetu vietoj vaikutis iszyst kazkiek.
Sveikos. Kas savaite vis skauda tai vieną krūtį tai kitą. Pasidarau kompresus kaip ir praeina. Bet vis kartojasi. Temp nėra. Dieną jis valgos kas 2val po 5min, o naktim kas 1val kas 2val, o kartais kas 3val. Gal kokių patarimų turite ? Kad tie skausmai dingtų ar savaime praeis?
Sveikos, esu besilaukianti mamytė, tikiuosi pavyks pačiai maitinti savo kūdikėlį, lankiau žindymo kursus ir skaičiau daug literatūros. Tačiau norėtųsi praktinių patarimų ir realiai su tuom susidūrusiomis mamytėmis? Kas jums buvo didžiausia pagalba pačioje pradžioje? Gal kažkuriai tai buvo kažkoks psichologinis nusiraminimas ar poza? Aš priimsiu visus patarimus
Mazutaite parašė:
Sveikos, esu besilaukianti mamytė, tikiuosi pavyks pačiai maitinti savo kūdikėlį, lankiau žindymo kursus ir skaičiau daug literatūros. Tačiau norėtųsi praktinių pat…
Labas. Didžiausia psichologinė pagalba man buvo mano vyras
jis mane labai palaikė, nes su pirmu vaiku buvo viskas nauja ir neaišku, tikrai neatrodė kad žindyti yra nelengvas darbas
Pirmiausia turbūt kaip daugeliui visada kildavo klausimas ar užtenka pieno
nes pirmi menesiai yra ištisinis žindymas
atrodo kiek gali vaikas kabėti prie krūtinės. Ramybės, kantrybės ir neklausyti aplinkinių
ir viskas bus gerai
pradžiai pasiruoškite lanolino tepalo speneliams 😊 gražaus likusio laukimo.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Tą ju…