Letere parašė:
Sveikos. Uzsikimso pieno latakas. Meginau pradurt-nepadejo.. guza kaip ir ismasazavau daviau mazylei zisti likusi nusitraukiau. Ka dar patartumet daryt kad latakeli…
Tai jei guzo nebėr, kodėl manot latakėlis dar užsikimšęs?
Letere parašė:
Sveikos. Uzsikimso pieno latakas. Meginau pradurt-nepadejo.. guza kaip ir ismasazavau daviau mazylei zisti likusi nusitraukiau. Ka dar patartumet daryt kad latakeli…
Ringailiux parašė:
Nes likes va toks dalykas ant spenelio.. foto skolinta is interneto..

Letere parašė:
Nes likes va toks dalykas ant spenelio.. foto skolinta is interneto..![]()
Toks daiktas ir pas mane yra nors jau nebežindau porą mėnesių
Man rodos jei nesiguzuoja, neskauda tai palikit ramybėj
Sveikos! Reikia patarimo. Turiu du piliečius. Vienam beveik 2,kitam 9 dienos. Maitinu tandemu. Bėda, kad nežinau kaip keisti krūtis. Dičkis valgo įvairiai, bet dažniausiai tik ryte, po pietų miego ir vakare. Mažoji valgo labai trumpai. Tenka vis žadinti ir pan. Baisu, kad pakenksiu naujagimiui.
zamok parašė:
Sveikos! Reikia patarimo. Turiu du piliečius. Vienam beveik 2,kitam 9 dienos. Maitinu tandemu. Bėda, kad nežinau kaip keisti krūtis. Dičkis valgo įvairiai, bet dažn…
Sveiki! Visu pirma, skubu nuraminti, kad nepakenksite. Visu antra, jokios griežtos krūtų kaitaliojimo taisyklės jums negalioja, tiesiog stenkitės jas “naudoti” daugmaž vienodai, neapleisti kažkurios vienos. Kiekvieno maitinimo metu pasiūlykite mažiausiam vaikui abi krūtis, galima kaitalioti jas vieno maitinimo metu kad ir po penkis kartus. Jei krūtys pradėtų guzuotis, jei mažiausiajam prasidėtų krūties streikas, didesniajam vaikui galima bus pasiūlyti dažniau (jei norės). Galima maitinti abu vienu metu. Jei krūtyse prisikauptų daug pieno (pvz. po ilgesnio miego naktį), galima pirmagimiui pasiūlyti krūtį pirmam, kad mažiausiajam puotauti būtų lengviau ir sočiau. Aš laikiausi tik vienos taisyklės - vyresnėlei tik 1 krūtis vieno maitinimo metu
Labas, mamos! Esu sena - nauja narė
pirmą vaikiuką maitinau iki 2.5m., dažnai šiame forume būdavau. Dabar prisijungiau po daugybės laiko. Dukrytei 2men ir 2sav. Taip viskas pasimiršę, kad nusprendžiau paklausti jūsų. Mažiukė nekakoja antra diena. Žinau kad normalu nesituštinti iki 10 paru, bet gal dar anksti šitas atvejis? Lyg ir viduriai dar kietėt negalėtų? Maitinu tik mp. Šlapinasi normaliai, valgo gana daug ir dažnai (naktį po 4-5 k.). Kaip manot?
Amalfi parašė:
Sveiki! Visu pirma, skubu nuraminti, kad nepakenksite. Visu antra, jokios griežtos krūtų kaitaliojimo taisyklės jums negalioja, tiesiog stenkitės jas “naudoti” daug…
Taip ir darau, pasiūlau dičkiui "akmeninę" krūtį. O maitinti abiejų vienu metu nemoku... Nerandu tinkamos pozos, tuo labiau esu po ekstra cezario, tai saugau pilvą.
Mamytes, ar kaitaliojat zindymo pozas, ar susirandat sau patogia ir naudojat viena?
As diena zindau ant zindymo pagalves, nakti gulima padetimi. Sakykit, ar nebus taip kad pieno ims mazeti, nes pastoviai piena isvalgo tik is tam tikros kruties vietos (apziojimo vietoje iszinda tik is apziotu pieno anciu), o kitose taigis lieka... ar as ne taip suprantu?
aida.z parašė:
Mamytes, ar kaitaliojat zindymo pozas, ar susirandat sau patogia ir naudojat viena?
Po gimdymo man sedet neleido pora savaiciu tai zindziau tik gukedama, ilratom ir taip visada ir zindziau guledama.. sededa zindydavau tik ne namuose.. arba jei guziuku atsirasdavo keisdavau poza kad smakriukas i guziuka ziuretu ir istrauktu..
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai