lauruteep parašė:
Merginos tos kurios turėjote privačias palatas gal turite nuotraukų? Taip pat domina ar jei imi mokama palata vyrui priklauso maitinimas ar ne?
Nuotraukų yra internete kaip atrodo palatos o maitinimas vyrui nepriklauso.
Santariškių g. 2, Vilnius, Vilniuslauruteep parašė:
Merginos tos kurios turėjote privačias palatas gal turite nuotraukų? Taip pat domina ar jei imi mokama palata vyrui priklauso maitinimas ar ne?
Nuotraukų yra internete kaip atrodo palatos o maitinimas vyrui nepriklauso.
lauruteep parašė:
Mano lb nedidelė palata buvo. Foto neturiu, bet realiai tikrai tik viskas, kas reikalinga. Dvi lovos, nedidelis šaldytuvas, virdulys, vaiko lovytė ant ratukų, vystymo komoda, spinta, spintelė, kėdė, kriauklė, veidrodis prie kriauklės, muilas ir dezinfekantas. Tualetu naudojasi dvi palatos.
Vyrui maitinimas nepriklauso.
Dar ten yra berods 18 eur lydinčio asmens mokestis, kuris prisideda prie palatos kainos.
minimac parašė:
O vyniojo i jusu pleda?
Net nesiuliau. Man tinka ir jų pledas.
lututee parašė:
Net nesiuliau. Man tinka ir jų pledas.
Man irgi suviniojo, aš jį kažkiek ir po to naudojau.
Smilte1 parašė:
Aš gal ir kvailą klausimą turiu 🤭 dėl šlepečių, jos būtinai turi būti iš gumos ? Negali būti tos lengvos ( nežinau kaip ta medžiaga vadinasi, na iš ko crocs pagamin…
Svarbu, kad valytųsi gerai esant reikalui, ar kad galima būtų į dušą nueiti su jom. Geriau taip pat, kad plačios būtų, jei koja patintų kartais. Svarbu jums tiktų, ne kitiems
Smilte1 parašė:
Aš gal ir kvailą klausimą turiu 🤭 dėl šlepečių, jos būtinai turi būti iš gumos ? Negali būti tos lengvos ( nežinau kaip ta medžiaga vadinasi, na iš ko crocs pagamin…
As su pirmagime guminiu nesiveziau ir pasigailejau 😞 vis tiek prisitasko grindys vonioj, permirksta tos lengvos medziagines slepetes, nemalonu.
Tai sikart tikrai vesiuos gumines vien del ejomo i vonios kambari.
E.neste parašė:
As su pirmagime guminiu nesiveziau ir pasigailejau 😞 vis tiek prisitasko grindys vonioj, permirksta tos lengvos medziagines slepetes, nemalonu.
Aš papildysiu,kad turejau ir gumines ir tokias kaip viešbutyje duoda. Tai wc sugebejau kol paketus keiciausi tas medžiagines krauju ištepti,tai gerai kad turejau gumines
Smilte1 parašė:
svarbu, kad nebūtų tos, kur sušlampa (medžiaginės viešbutinės ar kokios naminės) - tiesiog bus nemalonu išsitepus ir neturėsit kaip išsidžiovint. O crocs ar kokios - žiūrėkit, kad būtų patogios. Būna, moterims tikrai stipriai patinsta kojos pagimdžius, todėl rekomenduoja imti ir didesnes, ir per pirštą. Buvau nusipirkus būtent tokias, bet man buvo priešingai - buvęs nedidelis patinimas nėštumo pabaigoje kitą rytą po gimdymo visai nuslūgo
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai