2018.01.10 17:49 (prieš 8 m.)
Turetumet susitaikyti jog buvo vyro gyvenimas ir be jusu ir neturetumete nejaukiai jaustis.. Tai buvo jo gyvenimo dalis, praeitis. Mano vyras irgi su turteliu atejo pas mane. Tiesa sakant suprantu jus, is pradziu nejaukiai jauciausi kai kazkas uzsimindavo apie zmona jo ar bendra ju gyvenima, bet pasakius tai vyrui jis nustebo. O kodel? Juk tai mano praeitis, kodel visi turetu tyleti? Juk niekas nepasakoja intymiu dalyku. Tiesiog buitines temos kuriose galbut as zodzio negaleciau pasakyti, bet idomu paklausyti kaip vyrui sekesi anksciau. na is tiesu reiktu priimti vyra su praeitimi ir nesigedyti apie tai sneketi. As su savo vyro exzmona ir prie bendro stalo sedejau, ir su ju bendrais vaikais atostogas turejom, ir fotosesijas vaikams dariau... nakvodavo kol mazi buvo pas mus. Tai vyro dalis, negaliu konkuruoti ar isiterpti. Bet vyras irgi turetu manau jausti siek tiek ta pusiausvyra
Jeigu jus kazkas neramina, negerai jauciates, pasnekekit su vyru. Zinokit viska priemus palengves. Exzmona ne konkurente, ne drauge, ne giminaite tai kokios problemos? vaikas negali buti problema, nes vyras issiskyre tik su zmona, bet ne su vaiku. Jis ir toliau tetis ir labai pagirtina kad palaiko rysius su vaiku is kitos santuokos. Jeigu palaiko visame kame vaikus negyvenancius kartu tai vadinasi turite puiku vyra ir bus puikus tetis jusu bendram vaikui
As siulyciau kaip tik pasikviesti vaika dazniau, parodyti jog viskas pas jus gerai, jog ramiai vaikas miegotu kad tetis myli ir ji. Juk niekas nepraso apsigyventi pas jus ar net nezinau... issinuomoti teti menesiui. Lai pernakvoja, lai vaikas prisimena jus kaip faina tecio drauge. Man tai buvo svarbu kad su manim vaikams butu linksma, kad grize namo papasakotu kad gerai praleido laika, kad dar noretu nuvaziuoti ir pan. Mes ir vadinam broliai ir seses.. nesvarbu kad as ne ju mama, bet mano vaikams jie yra pusiau brolis ir sesuo. Palaiko sioki toki rysi jie, pasiklausineja kaip auga mazesnioji, ka veikia didesnysis.... nesiterpkite tarp vaiko ir vyro. Tiesiog pastatykite save i to vaiko vieta. Tevai issiskyre ir dar yra nepageidaujamas pas teti. Beje vaikai paaugs suaugs, vis mazes apsilankymu ir skambuciu per paauglyste (o gal ir ne).. bet kaip tik skatinkit vyra su vaiku bendrauti kuo daugiau, nes vaikai is pirmos santuokos visada buna labiau nuskriausti. Tevai daznai netenka stipraus rysio, nelabai nori skambinti.. kol dar keli metai praeje suprantama bendravimas neatsales, bet dar po kokiu 5 ar 10 metu pamatysit pasikeis tas bendravimas ir darysis gaila vaiko. As kaip tik skatinau vyra skambinti, nes patys vaikai nebeskambino.. pasikvietem atostogu savaitei, sauniai praleidom laika, vaikai eme skambint vel, bendraut, laukt kito karto... vyrui irgi smagu kad sutariu su jo vaikais. Nebus visada taip kaip dabar. Ir vaikas nera jusu konkurentas taip pat. Ne konkurentas ir jusu bendram vaikui.