sveikutes,,,oi mano ir mazai miega,,,kartais tik valanda per diena,,,o jei jau tris tai cia stebuklas,,o keliasi pries 8,,kartais 7,o vakare tai tarp 20 val ir 21 eina miegoti,,ir tai tik as salia atsigulu,,tada uzmiega tik,,diena ir tas pats,,,oi kaip sunku,,,vasara kaip priprato miegoti lauke vezime tik dienom,,tai db viskas lovytes nereikia,,,nebent mieganti ikeliu,,bet kai db dantukai dygsta,,,tai atsibodo kelnotis 100 kartu prie jo,,tia db vyra darbo dienom i kita kambari istremiau,,nes per sunku miegoti tryse,,ir jam ir man,,,tai va,,,, o draudimo kompanija as pasirinkau compensa,,,,man ji atrodo patikima,,nors mamukas sake kad jai ne,,,bet kai as pasiteiravau konsultanto,,tai sake cia visai kitaip yra su masinu draudimas,,ir su gyvybes draudimais,,ar panasiai,,na bus matyti,,bet siiap neblogas garantijas duoda,,ir kaupimas kartu,,ir as apdrausta minimaliai gyvybes draudimu ir dar su deinu nuo nelaimingu atsitikimu apdrausti esame,,as 25000,,o deinas 30000,,,tai va o moku 125 litu,,,tai is ju 100 i kaupima o likusieji draudimui,,na bus matyti,,o senelis deina swedbanke apdraudes yra,,nors ten man nelabai,,ten kas metus dideja suma inesimo,,plius tik prognuozuojama suma yra normali,,,o compensoje garantuojama,,,nu va,,,bet ka cia zinai kas bus po 17 metu