mamytux parašė:
nu ir as ilgai nejutau,va tik koki pora sav isitikinau jog jau jis duodasipradzioj maniau jog tai mano zarnynas dirba,dabar supratau jog ne
![]()
cia kaip as balta varna buvau vis galvojau zarnos zarnos pasirodo vaikas
mamytux parašė:
nu ir as ilgai nejutau,va tik koki pora sav isitikinau jog jau jis duodasipradzioj maniau jog tai mano zarnynas dirba,dabar supratau jog ne
![]()
cia kaip as balta varna buvau vis galvojau zarnos zarnos pasirodo vaikas
nika666 parašė:
oba koks didelis pilvukas,as kazkaip galvojau kad 17 sav kazkaip nedaug turetu but, ot tundra esu,tai man dar dvi savaiteles irgi kazkas panasaus turetu but,jiezau kaip grazu ir abu labai grazus zmoguciai![]()
uztai mano brolio zmonos pilvas buvo nematomas,o paskui kai issoko tai oho
vaidluka parašė:
cia kaip as balta varna buvau vis galvojau zarnos zarnos pasirodo vaikas![]()
ir atrodo jau antra karta busiu mama,tureciau suprasti,ale kol daejo
su pirmu jauciu greiciau supratau
Aliciuke parašė:
Gražus jau pilvukaskažkaip manau pas mane toks bus kokiam 8 mėn.
![]()
tai as net neissivaizduoju kaip atroydisu veliau,visai busiu nerangi su dideliu arbuzu
Meadow parašė:
tai as net neissivaizduoju kaip atroydisu veliau,visai busiu nerangi su dideliu arbuzu![]()
Nebutinai, gal vėliau tau pomažu tik didės, o tau kiek kg ginė leido priaugti ?
Aliciuke parašė:
Nebutinai, gal vėliau tau pomažu tik didės, o tau kiek kg ginė leido priaugti ?
cha cha ji man apie svory isvis nieko nesake
Meadow parašė:
cha cha ji man apie svory isvis nieko nesake![]()
Niu įdomiai, bet gal dar pasakys, man per patį pirmą vizitą pasakė ne daugiau +16, nes sodins ant dietos
mamytux parašė:
ir atrodo jau antra karta busiu mama,tureciau suprasti,ale kol daejosu pirmu jauciu greiciau supratau
tai va atrodo antras vaikas viska zinai bet as jau ir pamirsusi,jau praejo adugaiu kaip 7 metai nieko neatsimenu
sklezove
as savo vaikeli stengsiuosi augint kuo ilgiau pati...
teta, kaip jau pasakojau, susilauke vaikelio, jam buvo 2sav, kai priziuret pradejau ji as, nes jai tai dokumentus tvarkytis, tai dar kas, o puse metu kai jam buvo - nuejo dirbt...as net pas ja nakvodavau, kai dygo dantukai, padedavau nusiramint... taip auginau iki 2 su puse metu, tiek pat laiko esu jau kaune, todel ugniu matau tik koki karta i menesi, o tarp musu uzsimezges toks rysys...teta pasakojo, kad ugnius vos ne kas vakara ziuri mano vestuvines nuotraukas, skambina teta gal pura kartu per savaite man, nes ugnius praso, nori pasikalbet, o kai nuvaziuoju, nesitraukia nuo manes...
nenoreciau, kad kazkas svetimas uzmegztu toki rysi su mano vaiku...
tiesa, vyras iki paskutines mano dienos susitarem kad dirbs, nes man atvaziuos padeti mano sesute (iskart po mokslu, nes 10 klase siemet baigia)
mamytux parašė:
ir atrodo jau antra karta busiu mama,tureciau suprasti,ale kol daejosu pirmu jauciu greiciau supratau
tai as jau trecia kart busiu,tai nepamenu kada judesiukus pradejau jausti,tai va noriu paklaust kas nuo kada pradejot justi,ir kaip tai atrode,gimdziau pries 10m,tai kazkaip issitryne,manau kad tada jauna,nelabai kreipiau demesi i visas smulkmeneles kurios dabar atrodo tokios mielos ir laukiamos,atrode tada ko gero taip turi but,aisku buvo dziaugsmelis ir judesiukai,ir spyriukai,bet dabar kazkaip kiekvienas paaugimo milimetras atrodo zygdarbis...
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai