zemynazemyna parašė:
tai gal ruosiates vaziuot i ligonine ?
Kad manau teks. Nes dar vis kai nuo ryto pradejo skaudet strenas su tarpais. Tai dar dabar skausmas uzeina. Nedidelis. Bet uzeina. Galvoju skambintis daktaruj ir klaust kaip elgtis toliau
zemynazemyna parašė:
tai gal ruosiates vaziuot i ligonine ?
Kad manau teks. Nes dar vis kai nuo ryto pradejo skaudet strenas su tarpais. Tai dar dabar skausmas uzeina. Nedidelis. Bet uzeina. Galvoju skambintis daktaruj ir klaust kaip elgtis toliau
in inga parašė:
sveikos merginos mums terminas lapkricio15d.snd nuo ryto maudimas kaip budavo per men ir nugara paskauda ar jums taip buna
Buvo man, bet tai ne sąrėmiai.kaį prasidėjo sąrėmiai.tikri sąrėmiai ateina ir išeina
bet jeigu neramina, visada geriau pasitikrinti.
Sveikinu naujas mamytes taip pat.
Mes rytoj ryte jau keliausim namo.
andzella parašė:
Kad manau teks. Nes dar vis kai nuo ryto pradejo skaudet strenas su tarpais. Tai dar dabar skausmas uzeina. Nedidelis. Bet uzeina. Galvoju skambintis daktaruj ir kl…
Tai jai vaziuosit poto praneskit ka sake,kaip kas...
Ieva-Ievute parašė:
Tai jai vaziuosit poto praneskit ka sake,kaip kas...![]()
Kentesiu kiek galesiu ir poto bus matyt. Bet vyras jau noretu mane vest. O as kaip ta celka dar lauzaus
<blockqte>andzella parašė:
Kentesiu kiek galesiu ir poto bus matyt. Bet vyras jau noretu mane vest. O as kaip ta celka dar lauzaus
Ooo man I
andzella parašė:
Oooo man irgi 21 terminas visa nestuma maniau kad perlipsiu I gruodi bet dabar jau abejoju kad iki 21 istempsiu.kiekviena diena vis kazkas naujo vis jau keleta kartu stebejau laikrodi ar tik nebus jau prasideje bet dar ne o istiesu jau taip sunku ir vaiksciot ir gulet.....idomu kuri pirma is mudvieju "sprogsim";))
Sveikos mamytės. Papasakosiu savo istoriją. Naktį iš pirmadienio į antradienį prabudau nuo pilvo skausmo. Skaudėjo kaip per mėnesines gal porą valandų, bet nestipriai. Užmigau. Ryte nuėjau pas daktarę. Sako važiuok pasidaryk echoskopiją. Nuvažiavau į ligoninę, pamatavo tonusus ir pamatė, kad jau rodo sąrėmius. O man buvo 34 sav. Ir 4 dienos. Sako priešlaikinis gimdymas. Išsiuntė į kauno klinikas. Labai išsigandau. Pilvuką vis skaudėjo. Bijojau, kad nepagimdyčiau ankščiau. Kaune suleido vaistų, kad subrandint vaikučio plaučius. Pagulėjau tris dienas ir paleido. Sustabdyti viską pavyko, tik kad prastai vis jaučiuosi, Kartais pamaudzia pilvą, tai kairį šoną, bet kol kas ramu. Įdomu ar dar kiek pratemsiu laiko ar ne? Būtų gerai bent 37 sav. Sulaukti. O kaip jūsų sveikatos? Kokių blogumų ir nepatogumų jaučiat? O gal kam buvo kaip man?
A.S.1986 parašė:
Sveikos mamytės. Papasakosiu savo istoriją. Naktį iš pirmadienio į antradienį prabudau nuo pilvo skausmo. Skaudėjo kaip per mėnesines gal porą valandų, bet nestipri…
Man buvo 31 sav kai šitaio nutiko. Bet išnešiojau beveik iki termino!
tik reikėjonusiramint, pailsėt ir tikėt, kad išlauksim
BeFree parašė:
Man buvo 31 sav kai šitaio nutiko. Bet išnešiojau beveik iki termino!tik reikėjonusiramint, pailsėt ir tikėt, kad išlauksim
![]()
Tikiuosi ir man taip pasiseks.
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai