jurguteee parašė:
Man tai aplamai, suo ar kate ir vaikas, tai nesuderinama... as dar ir pedante tokia, tai man jau ne....
na kiekviena su savo požiūriu ir tai puiku
man asmeniškai šeima nepilna be šuns
jurguteee parašė:
Man tai aplamai, suo ar kate ir vaikas, tai nesuderinama... as dar ir pedante tokia, tai man jau ne....
na kiekviena su savo požiūriu ir tai puiku
man asmeniškai šeima nepilna be šuns
Rafinuota_bohema parašė:
Na aš pati ir niekada tokio nepirkčiau, bet kai mes jau buvome su vyru kartu, jo buvusi atvežė jį ir pasakė, kad nebenori ... tai aš paėmiau, gaila šuns pasidarė...…
Vat, ir sitos dilemos del agtdavimo, o dar jeigu nugaista.... is vaikystes pamenu tas tragedijas
mes visada pas tevus suni turedavom...
Rafinuota_bohema parašė:
na kiekviena su savo požiūriu ir tai puikuman asmeniškai šeima nepilna be šuns
![]()
Va cia mano mamos zodzej:))) ji ir anuke ir savo sunyti , man atrodo vienodai myli...
Rafinuota_bohema parašė:
visų veislių yra piktų šunų. Priežastys dvi: pirma - šeimininkai mokina saugot, bet nežinojo kaip tai tinkamai padaryti. Antra, šuo nuolat išbando savo šeimininkus …
as manau problemu pas jus nebus
kaip suprantu suo mylimas, gerai isaukletas ir tiesa, kad vaiku niekas nepalieka vienu su gyvunais, ner ko, o paskui vaikas irgi ismoks gyvuneli taisyklingai mylet ir suo tik gins ir saugos vaikuti
o del musu jorksyru tai as bijau tik vieno, kad neidrekstu vaikui, nes turi mada prasyt su letenele braukdami per ranka ar koja, tai reikes ziuret, kad nesugalvotu ko vaikiuko paprasyt
jurguteee parašė:
Va cia mano mamos zodzej:))) ji ir anuke ir savo sunyti , man atrodo vienodai myli...
Nevienodai, anūkėlę labiau
aš išvažiuodama mamai šunį savo palikau (vokiečių aviganę), buvo terminas dar nesuėjęs po skiepų ir etc (suaugusį šunį po šešių mėnesių gali išsivešt), tai kai jau sakau grįštu šuns parsivešt, mama sakė vaikelį, tu toli, tai nors dalelę savęs man čia palik
geriausios, neišskiriamos draugės
sakė sargė puiki ir draugė, visur kartu, miega prie lovos. O kai aš pasiėmiau ją iš prieglaudos tai nesavu balsu rėkė, kam man to ,,klapato'' reikia
jurguteee parašė:
Buciuoti suni.... vaikuj.... aha, cia jau neman suprast:)))) fuj, fuj...
Musu suo netgi moka komanda "Buckis"
Rafinuota_bohema parašė:
Nevienodai, anūkėlę labiauaš išvažiuodama mamai šunį savo palikau (vokiečių aviganę), buvo terminas dar nesuėjęs po skiepų ir etc (suaugusį šunį po šešių mėnesi…
Man irgi sunys patinka, ir as nieko prues juos. Bet man kazkaip leliukas ir suo , na nezinau.... o vat imti beglobius, cia jau nuostabu, kazkaip sj tevais visad pirkdavom is kazkur, o kaj pagalvoji, tikrai, kiek ju beglobiu... o pvz. Suniuj genai ytakos. neturi jo charakteriuj?
Na pas mus tai šuo turi savo vietą ir lovoje nemiega
nesu baisi pedantė, bet grindis siurbiu du kartus per dieną, vieną kartą plaunu. Bučinukais ir nesidalinam, bet apkabinimais, pakasimais ir žaidimais lepinu kasdien. Didelis šuo man turi klausyt komandų, nes aš kitaip nesuvokiu
letenėles iš lauko grįžę valomės su šlapiu skuduriuku, paskui su sausu
Aišku, maži šuniukai tai tokie žaisliukai labiau, čia vėl kitos taisyklės
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai