Deimanciuxxx parašė:
Ar jus dedat gintarinius garoliukus?!?! Nuo keliu men galim det? Aciu
Kokiu tikslu juos norit dėti?
Deimanciuxxx parašė:
Ar jus dedat gintarinius garoliukus?!?! Nuo keliu men galim det? Aciu
Kokiu tikslu juos norit dėti?
zivilia parašė:
Kaip sugebat tiek nubegti ?as dabar pradejau tai vos po kilometra numlbegu
bet tikiuosi kad patobulesiu
![]()
Pries gimdyma as begiodavau. Matyt, todel dabar nesunku. Plius man butina muzika begiojant. Jei jus jau nubegat po pora km, greit 5 nubegsit.
sanpaulia7 parašė:
Kokiu tikslu juos norit dėti?![]()
Budama nescia as skaiciau kad juos deda ne siaip del grozio..nu zinoma ir del grozio gal kaikam..bet gintariniu karoliu tikslas kitas..nepamenu..
zhymule parašė:
na zinau, kad gintarines soskes tinka kai dantukai auga..nezinau kaip ten kas veikia...bet lyg sveika su tuo gintaru kasytis dantenas ar kazkas pan...mes viena tur…
Va va atsiminiau..lyg tais ir karoliai nuo to..
zivilia parašė:
Mamukai kaip jum su pilvuku?ar visos jau atgavot buvusias formas,ar man cia vienai nei krust![]()
oj dar ir man reikia numest nemazai, kovoju maziau valgydama, bet db nustojo krist svoris
mano tokia figura, kad beveik liemens ner tai db ne tik ner liemens bet ir pilvukas ypac vakarais islenda
O aš sveriu kaip ir prieš nėštumą, tik pilvas nukaręs.., bet apsivilkau suknelę su kuria pernai pavasarį ėjau diplomo pasiimt, tai net įsižiojusi žiūrėjau į veidrodį, nes tada buvusi aptempta- dabar laisvoka
bet nukarusį pilvą visvien norėčiau "patvarkyt", tik nežinau kaip
elžbietka parašė:
O kaip reikes su mesite koses gaminti? kiek zinau verdant pirma vandieni reikia nupilti. Nes jeigu atskirai virti mesyte ir atskirai garinti darzoves tai nesusigund…
Na, mes mėsytės dar negaminom, bet instrukcijoj rašoma, kad mėsą garinti 20 minučių, tai sudėjus su daržovėm ir išsigarins, nemanau, kad kokiai bulvei bulvei kas atsitiks, jei pasigarins 5 minutėm ilgiau
klaipediete1981 parašė:
sVEIKUTES , KURIOS MAITINATE DAR PACIOS MAZYLIUS ir SULAUKET mmm Ar nedingineja pienukas ? as siandien sulaukiau jau ju... pirma karta.
Ne, nedinginėja, o kodėl turėtų?
Gintaru buvo gydomos ir įvairios ligos. Jau seniai yra žinoma, kad jis padeda įveikti trumparegystę, širdies, skrandžio, šlapimo pūslės ligas, anginą, bronchitą. Gintaras varo iš kepenų ir inkstų akmenis, lengvina šlapinimąsi, malšina kosulį ir stiprina dantis.Pagrindinė savybė, kuri paverčia gintarą gydomuoju, yra jo sudėtyje esanti gintaro rūgštis. Gintarui sušilus iki kūno temperatūros, t.y. 36,6 °C, ši, kitaip dar vadinama sukcino rūgštis, ima garuoti ir slopina uždegimo reakcijas, o šaltuoju metų laiku tai gali būti šiokia tokia paspirtis linkusiems dažnai peršalti. Manoma, kad ši rūgštis itin svarbi didelį krūvį patiriantiems organams, tokiems kaip širdis, smegenys, kepenys.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai