2016.01.18 10:15 (prieš 10 m.)
histograma parašė:
Sveikos mamos. Ar jau nurimo aistros? Jei ka izeidziau pasakydama kad mp buna toks koks turi buti tai labai atsiprasau. Nors nezinau uz ka. Ne vienos nesmerkiau ir …
Sveiki, viskas tvarkoje padiskutavom ir tiek, niekas mp naudos niekada neneige ir neneigs, jis geriausias taciau buna visko kaip kai kuriu mamu patirtis rodo tai jis ir ne toks maistingas gali buti kaip kad turetu buti, juk nera taisykliu be isimciu. Reiketu gerbti tu mamu isgyvenimus ir tiek.
Na o ka galiu pasakyt apie vaiku laime, tai nemanau kad maitinami pm vaikai yra maziau laimingi ar nuskriausti, juk ne vien is maitinimo sisideda auginimas meile ir laime.
Del rysio sukurto maitinant krutimi kuriuo labai buna tiki mamos tai turiu asmenine patirti, mane mama zinde iki 1m ir 2men, taciau rysio niekada neturejau su mama ir neturiu dabar, nesijauciau mylima pakankamai ir as neatsimenu kaip mama mane zinde, glaude prie krutines, bet atsimenu kaip nesidziauge mano pasiekimais, nepagyre, nepaguode... O vyras nebuvo zindomas ne dienos taciau jis turi rysi su mama stipru, tad manau rysys su vaiku kuriamas daug sudetingiau nei tik zindant.
Beabejo buciau ir pati zindzius ir dziaugiuosiu uz jus visas kurios turit mp ir linkiu jo turet ilgai ilgai, taciau nepadarykim is to panacejos kad jei vaikas negauna mp tai jis maziau laimingas, mylimas ir sveikas ir dar visoks, nes gali but visiskai ir priesingai