kaljanas parašė:
na pas mane sutapo idealiai, echo su daktaru skaiciuokle.gimdymo data ta pati, kaip tevu darzeli, bet va, nuo siandien tik 12 sav, o cia 13.
mano taip pat
o kada jusu terminas? man rugpjucio 24
kaljanas parašė:
na pas mane sutapo idealiai, echo su daktaru skaiciuokle.gimdymo data ta pati, kaip tevu darzeli, bet va, nuo siandien tik 12 sav, o cia 13.
mano taip pat
o kada jusu terminas? man rugpjucio 24
riekute parašė:
mano taip pato kada jusu terminas? man rugpjucio 24
rugpjucio 25, bet manau, kad gims ant poros sav.anksciau, kaip pirmas, tai labai tos datos neakcentuoju.
kaljanas parašė:
Pas mane taip pat viskas atitiko, nei dienos skirtumo nera.
riekute parašė:
mano taip pato kada jusu terminas? man rugpjucio 24
oi panasi dienele mum, man pagal mm rugpjucio 24d, o pagal skaniuka rugpjucio 23d
editukeee parašė:
sveikos mamytesvakar snekejau su drauge, ji turi mergaite 4 su puse metu, pasakiau, kad laukiuosi, ir jau 15ta savaite. Tai galvojo gal jau zinosiu, kas bus- b…
Sveiki, netikėčiau tais prietarais visai
Man pagal prietarus pranašavo berniuka, ir pilvo padėtis ir ka tik nori sakė , labai rėmuo kankino - sakė plaukai vaiko kutena (gimė visiškai plikas vaikas )
Gimė man mergaitė ir labai gražiai atrodžiau ir dėl saldumynų alpdavau ir jaučiau kairiame šone vaiką , o gimė mergaitė , nors visi berniukus pranašavo , tad tikrai nelabai tikėkite - kiekvienos organizmas yra kitoks ir reaguoja savaip
Letukas parašė:
Man pvz echo irgi nesutampa su skaiciavimu pagal mm (beje irgi skirtumas 2 sav.). Bet kadangi zinau pastojimo data - su ja sutampa, tai nesuku galvos.
O man tai ir menesiniu ir echo laikas kai paskutini karta dare sutampa visiskai.
munesa parašė:
Man taip pat, dare kai tik suzinojau 5sav. o kaip tik vakar klausiau kada darys tai sake priklauso 18- 19 sav. jai viskas gerai![]()
O jus 12sav Prisca nedarysit tyrimu?
kaljanas parašė:
rugpjucio 25, bet manau, kad gims ant poros sav.anksciau, kaip pirmas, tai labai tos datos neakcentuoju.
O įdomu nuo ko cia priklauso, gims anksciau ar ne?
kodel sako kad nestumas 9men(36sav) o is tikruju 40sav +dar 2 gali pernesiot
ingulyte12 parašė:
o as norejau paklaust ar viso darot prisca?ar genetinius tyrimus?
Ne visos daros, jau anksciau buvo nemazai diskutuota sia tema
ingulyte12 parašė:
o as norejau paklaust ar viso darot prisca?ar genetinius tyrimus?
Nesidariau
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai