Andrejaaa parašė:
![]()
tai kur vaikuti reikes deti, jei i darba turesiu grysti vasaros pradzioj
![]()
Aukles, mociutes, privatus darzelis, neiti paciai tuos kelis men i darba arba leisti vaika anksciau i darzeli...
Andrejaaa parašė:
![]()
![]()
Aukles, mociutes, privatus darzelis, neiti paciai tuos kelis men i darba arba leisti vaika anksciau i darzeli...
Andrejaaa parašė:
![]()
![]()
Va čia ir yra įdomioji dalis
jau seniau sakiau, kad Lietuvoj nėra taip saldu kaip gražiai atrodo paskaičius straipsnius. Aš samdžiau auklę, nes privataus darželio nebuvo, į valdišką nepriėmė, močiutės durbančios, o nedirbti sau leist negalėjau. Nenorėjau vietos prarasti
giedresheip parašė:
Va čia ir yra įdomioji dalisjau seniau sakiau, kad Lietuvoj nėra taip saldu kaip gražiai atrodo paskaičius straipsnius. Aš samdžiau auklę, nes privataus darželi…
O kodel Lietuvoj? Uzsienyje su darzeliais dar ir prasciau..
giedresheip parašė:
oooradau draugę
aš galvojau viena vemianti
mano rekoras 7 kartai per dieną.
Eina sau, visai nieko gero. As ne kiekviena ryta vemiu, bet dazniausiai. Jauciu visa nestuma taip bus, ko tikrai nesitikejau
Gretiute parašė:
O kodel Lietuvoj? Uzsienyje su darzeliais dar ir prasciau..
priklausomai kokia šalis ir miesto dydis. draugė vokietijoje gyvena mažam miestelyje nuo 10 menesiu be problemų priėmėm į darželį, teta - ispanijoje. nuo 6 menesiu 4 valandom. plius darbo grafiką lanksčiau darbdaviai ledžia susidėlioti. Lietuvoje tokio lankstumo nėra.
mes gyvename mažame miestelyje. privatus darželis atsirado neseniai. valdiškuose priima tik nuo 2 metų. o jei reikia grįžti po metų... visokių situacijų yra ir būna. nėra pati sistema tokia lanksti kad galėtum darbą derinti su vaiko auginimu. arba sėdi namie arba eini į darbą.
SandraTomas parašė:
Mamytės,gal yra kuriai buve taip,kad būnat nervuota isat viską į galvą kas ką pasako ir iš tų nervų verkiat,man niekada taip nebuvo,o dabar nežinau kas darosi,kas t…
dabar aprime vos vos, bet pries kokias 4 savaites nuo maziausio menkniekio uzsiliepsnodavau ir verkdavau valanda
viskas cia normalu, kad ir kaip keista.
Monikute1 parašė:
Eina sau, visai nieko gero. As ne kiekviena ryta vemiu, bet dazniausiai. Jauciu visa nestuma taip bus, ko tikrai nesitikejau![]()
aš su pirmais vaikais apskritai nevėmiau. tai man irgi nauja patirtis
vike54 parašė:
Mamytes,persalau. Gal zinote koki greita buda kaip atsikratyt slogos ir gerkles skausmo?visa nakti nemiegojau,prie viso to dar ir sona uzeina,kad skauda. …
Pabandykit skalauti gerkle su druska, kurioje yra jodo. Man pirmas vaistas nuo gerkles skausmo
giedresheip parašė:
priklausomai kokia šalis ir miesto dydis. draugė vokietijoje gyvena mažam miestelyje nuo 10 menesiu be problemų priėmėm į darželį, teta - ispanijoje. nuo 6 menesiu …
Kaip ir saket, viskas priklauso nuo kur gyveni. Uk gimines vaika i darzeli leidzia nuo 9 menesiu, dazelio kaina beveik mamytes alga, valstybe duoda nemokamai keles valandas (ne visa darbo diena) tik nuo 3 metu... Kaune visi pazystami savo vaikus isleido i darzelius, gal ne visi i tuos kuriuos norejo, bet isleido... Taip pat vakar pastebejau, kad yra darzeliu, kurie dar pirmaisiais gyvenimo metais priima, kiti priima nuo 1 metu, kiti nuo pusantru...
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai