O kaip pats vaikiukas jauciasi? Kokiu darzoviu davete?
gerau jaučiasi, linksma, krykštauja ir t.t.
Daviau bulvytę su moliūgu.
Šiandien daviau tik moliūgo, bet ji vos paragauja.. nelabai domisi maistu.
zirafyte parašė:
O kaip pats vaikiukas jauciasi? Kokiu darzoviu davete?
Gali nui bulves buti, pabandykit duoti slyvu tyreles ;)
Na ką mes iš po TA: 71cm(+1cm) ir 8.5kg(+600g) nuo 4 mėn
Gavom du skiepus ir dar ėmė iš vanos kraują dėl mažakraujystės. Tai to tai nesupratau, nes dukrai nepamenu, kad būtų ėmę. Taip isiklykėm, kad voje voje. Dar pas niaurologę nusiuntė tai ten išvis man užvirė viskas
vaikas iškamuotas, norintis miego prabliuvo nesvau balsu tai ta , net liezuvis neapsiverčia vadinti GYDYTOJA, išvadino mūsų vaiką piktu, atseit ištisai namie ant rankų nešiojam, niekam kitam nepaliekam dėl to svetimų žmonių bijo(dėl to tai galiu sutikti, nes tikrai mažai su svetimais susiduria vaikas), nemoka pats nusiraminti (nors namie jis realiai ir nebliauna, o visada su šypsena tai jam nėra poreikio ramintis
) "va matot kaip su kojom mane spardo, jis ožius jau rodo", "norėčiau kada nufilmuoti mamas kai čia ateina ir joms pačioms parodyti kokia jų reakcija į vaiko verkimą, kokiom išpūstom akim jūs žiūrite ir jo gailitės"; ir dar ne viskas - užkliuvo kaip aš apkabinu vaiką kai pasisodainau ant kelių, mat kam apkabinau abiem rankom per pilvuką (nors mes neseniai tik sodinti pradėjom ir aš jį paprasčiausiai prisipaudžiu, kad tiesiai sėdėtų) "juk jis ne savaitės kūdikis, kam jam čia tą glėbį darot, duokit laisvės". O juokingiausia, kad mes ten ėjom tik dėl to, kad jis stojasi pirštų galiukais, bet taip nieko ir neišgridau apie tai
kaip jums tokia sitauciaj???
viktorija.93 parašė:
Vakar po polinklinikos isbere nugara ir sian i sonus isplito... kas cia gali but?![]()
O ar nera vandens puslyte ant spuogiugo
Aidule parašė:
Na ką mes iš po TA: 71cm(+1cm) ir 8.5kg(+600g) nuo 4 mėnGavom du skiepus ir dar ėmė iš vanos kraują dėl mažakraujystės. Tai to tai nesupratau, nes dukrai nepame…
Vargsiukas,dabar tikrai bijos visu svetimu taip iskankintas vaikas.Nesuprantu kaip gali dirbti tokia daktare su mazais vaikais?,tiesiog ziauru.?
Aidule parašė:
Na ką mes iš po TA: 71cm(+1cm) ir 8.5kg(+600g) nuo 4 mėnGavom du skiepus ir dar ėmė iš vanos kraują dėl mažakraujystės. Tai to tai nesupratau, nes dukrai nepame…
Ai reikejo pasiulyt jai i veidrodi pasiziuret ir butu pamacius, ko vaikas neramus
. Kazkokia "visazine" energetine vampyre jum pasitaike...
Keista kad jum is venos eme, mum is pirstuko tik nelabai sekmingai, pradure viena - kraujas nebego tai numinke iki melynumo pirstuka, po savaites oda net nusilupo, tada kita, o is to taip klioke, kad trim pleistrais klijavo, bet bego kol pats neuzkresejo.
Dani39 parašė:
Vargsiukas,dabar tikrai bijos visu svetimu taip iskankintas vaikas.Nesuprantu kaip gali dirbti tokia daktare su mazais vaikais?,tiesiog ziauru.?
Svarbiausia, kad suprantu jog vėjus ji ten man pasakojo, nes nei žino kas pas mus čia namie kaip darosi su tuo vaiku nei ką, bet tooooks pyktis ima, kažkokia savigrauža apėmė, o gal tikrai kažką ne taip darom... dabar pazirzlena mažiukas, o aš ir galvoju ar čia imt ar ne ant tų rankų, kokiu čia tonu su juo kalbėti, nes liepė ne vien tik šypsotis, o ir kitokiu tonu su juo pakalbėti ir veido išraišką rimtesnę padaryti jei zirzia. Imti ant rankų tik žinant jog jam tikrai kažkas skauda ar dar kokia bėda. Nesuprantu visai... Ar aš čia vieno tokia, kuri nori vaiką pamiluoti, pakalbinti, jam šypsotis nuolat, pavaikščioti jį ant rankų pasiėmus pro langą pažiūrėti ar taip kokius daiktus namie parodyti jam pasakojant? Niu visai dabar kašokia sumišus viduj esu rimtai. išmušė iš vėžių. Toj man pačiai pas neurologę reiks kreiptis
Ai dar buvo bajeris kai mes su ja kalbam, o sunytis pradėjo savo kalba kažką taip graudžiai gugenti vis paaimanuodamas, tai ji žiūri į jį ir taip rimtai sako "prašau čia nepykti ir neverkšlenti, nes mes kalbamės su tavo mama, o tu trukdai tad nurimk"
lyg jis ką suprastų toks pypliukas
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai