Eriqute parašė:
Nesuprantu.... Gavau laiska gliukozes toleravimo testui.. Ne per velu man ji daryti? Ir aplamai nesuprantu kodel man ji daryt planuoja![]()
![]()
Man dabar 32 savaite, dare ji pries kokias desimt dienu, nes siaip gyvenu Vokietijoje bet buvau isvaziavus i Lietuva atostogu ir kai grizau jau buvo per velu daryti ten vietoje pas ginekologa, nes ten tiria iki 28sav tiktai. Tai israse siuntima pas diabetologe, tai turejau nuejusi su siuntimu ten duot krauja, gert gliukoze, sedeti valanda su tokiu laikroduku, tada eme krauja vel, ir dar valanda su tuo laikroduku tada vel krauja eme. Palaukiau rezultatu pusvalandi ir iskart pasake viska. Tai pasirodo tas kiekis kraujyje pas mane net nekvepia jokiu diabetu, gerokai mazesnis nei galetu buti. O siunte darytis si tyrima turbut, nes pas mane svoris didesnis tai kaip ir priklausau rizikos grupei. Gal ir jus priklausote, del to siuncia? Bet keista, kad nedare nuo 24iki28 savaites tada kai turejo daryti

kaip faina vien nuo minties, kad taip nebeilgai iki sunelio gimimo belike
tikiuosi greitai pinigėlius gausiu, nes jau nekantrauju, kaip norisi ką nors mažylei nupirkt