Citrinaaaa parašė:
Paracetamoli? Reikes gal nakciai isgert...
Jo,man jis labai padejo
Citrinaaaa parašė:
Jo,man jis labai padejo
Citrinaaaa parašė:
Man nepadeda paracetamolis. Gyd sakė man, kad kai toks didelis nėštumas jau galima bet kokia table išgerti. As isgeriu ibuprom 200 mg. Kažkada taip skaudejo iki vemimo ir cypimo, vyras net į gimdykla pasiskambino paklausti gyd ką galima gert. Tai gavau žalia šviesa bet kokiai tabletei
Dar gavau velnių netiesiogiai, kad tiek kenciu.
Joly22 parašė:
Nu man genetikas seniai jau išaiškino, kad tai ypatingai retas atvejis ir nėra čia didelio pavojaus.
Na bet sutikit - didelis skirtumas tarp "nėra jokio pvojaus" ir "nėra didelio pavojaus"
Joringė parašė:
Na bet sutikit - didelis skirtumas tarp "nėra jokio pvojaus" ir "nėra didelio pavojaus"
Man sakė tam vaikui "jokio pavojaus". Man irgi. Aš rami kaip belgas
Pavojus kai susikaupia tie antikūnai. Taigi nebent sekančiam vaikui jis atsirastų. Bet jei bus pliusiukas, tai suleis iš karto po gimdymo. Taip man darė visada. Ir vėl kaip nauja pirmakarte. Jau ra dalyką su genetikais prieš n metu esu kalbėjus perkalbejus.
Be to mažai kur skiepija nėštumo metu, tai vadinasi jie durnesni galvojat. Ir tas skiepas jug nesenas reikalas visai.
Kiekvieno reikalas tas skiepas. Aš žinau tikrai, kad pavojaus jokio nėra, man tikrai rimti medikai tą pasakė, tai net nesuku galvos.
Hepatitu B irgi vaiko neskiepysiu. Pasidariau tyrima, esu sveika. Nezadu vaikui pirmom val s*** leisti, nes į narkomanus ar prostitutes neleisiu niekaip
Visi darom kaip norim, tik mane nervina tas gyd gąsdinimas ir kisimas primygtinai. Kokliušu ar dar kokiu velniu dar realu pagasdinti, nu bet ne hepatitu B.
Arba kam meluot dėl vitamino K ale trūkumo, kad į smegenis prikraujuos. Tai išimtinai retas dalykas. Bet pabandytit atsisakyt, nu ir iš karto gąsdinimas su kraujavimu į smegenis.
Kaip veiksmingai apmazint kylanti rugstinguma?? Nes nebegaliu daugiau..net vaikstant jos kyla iki vemimo..gulint nera net ka kalbet.ipatingai vargina.nepadeda frutin tabletes..pieno ne visada buna saldytuve,o jei buna tai irgi ne isimtis..Ka daryt?? Pavargau plaut vemalus ir jaust rugstis..negaliu nei miegot normaliai nei diena vaiksciot..
O Renie tau nepadeda ? Dar stebuklas yra citrina su vandeniu ( gali dar medaus įsidėt). Nors atrodo kad citrina rūgšti, bet iš tikrųjų ji yra šarmas ir nurūgština. Aš jau šitą seniai prisiskaičiau ir labai man padeda... Bet vistiek vakare nors viena Renie prieš miegą tenka sučiulpt..
Justynka parašė:
O aš noriu paklaust ... Kaip jum su lovos reikalais? Aš tai galvoj prisisvajoju ' ir taip ir anaip' .. O kai pradeda veiksmas vykt, tai šš.. Ir pilvą tempia, ir nug…
ne viena as ir tokia. lb apretine tuos dalykus.
Sveikos, merginos! Gal kam nors reikalinga mobili auklė? Mes pirkom philips avent babycity parduotuvėj. Va tokio modelio: AVENT audio monitorius SCD560/00 1/756. Pataikėm ant nemažos akcijos, tad vietoj 119,99 eu, sumokėjom 70eu. Buvom išpakavę ir įjungę vieną kartą pažiūrėt ar viskas veikia ir vėl gražiai supakavom laukti kol gims mažylis. Tačiau, mano vyras prieš keletą dienų sugalvojo, kad mums vis dėlto būtų reikalingesnė auklė su kamera, nes gyvename dideliame name
Tad parduodam šią už tuos pačius 70 eu, esu išsaugojusi ir čekį, kuris yra garantija. Tad jei ką nors domina rašykit
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai