femme parašė:
O rimtai kokiam jus rajone? As visada uz![]()
mes tai prie pavilnio, gurių gyvenam, užmiesty
bet kituose rajonuose man ne problema susitikti
femme parašė:
O rimtai kokiam jus rajone? As visada uz![]()
mes tai prie pavilnio, gurių gyvenam, užmiesty
bet kituose rajonuose man ne problema susitikti
Aneliuke parašė:
mes tai prie pavilnio, gurių gyvenam, užmiestybet kituose rajonuose man ne problema susitikti
![]()
Oho tolokai, tai atvaziuokit kada pasivaiksciot, kai lietaus nebus
femme parašė:
Oho tolokai, tai atvaziuokit kada pasivaiksciot, kai lietaus nebus![]()
o jūs kuriam rajone? pas mus tai sninga
Aneliuke parašė:
o jūs kuriam rajone? pas mus tai sninga![]()
As netoli Akropolio:)) zinomiausias objektas
femme parašė:
As netoli Akropolio:)) zinomiausias objektas![]()
Tai atlek kada iki Antakalnio, mes cia dvi esam, padarysim mini meeta
Sandra-Ga parašė:
Tai atlek kada iki Antakalnio, mes cia dvi esam, padarysim mini meeta![]()
o tai kurioj vietoj jūs su mažiukais vaikštot tam antakalny, ar yra koks parkelis?
nei prie akro nežinau kažkokios žalumos, nei prie antakalnio, apšvieskit mane, tose vietose negyvenusi
aš mielai prisijungčiau prie susitikimo
būtų labai smagu
Sandra-Ga parašė:
Tai atlek kada iki Antakalnio, mes cia dvi esam, padarysim mini meeta![]()
Butu faina
mes viena masina pardavem, bet kazkaip reikia prisiruost moraliskai ir susiderint pasivazinejima
Aneliuke parašė:
o tai kurioj vietoj jūs su mažiukais vaikštot tam antakalny, ar yra koks parkelis?nei prie akro nežinau kažkokios žalumos, nei prie antakalnio, apšvieskit mane, …
As tai gyvenu vos ne draustiny, ten net prudas su antim yra;) o irAntakalny man rodos zalumos netruksta
Aneliuke parašė:
o tai kurioj vietoj jūs su mažiukais vaikštot tam antakalny, ar yra koks parkelis?nei prie akro nežinau kažkokios žalumos, nei prie antakalnio, apšvieskit mane, …
:)) tu juokauji
? Antakalnis pats zaliausias rajonas Vilniuj :)) nu cia misku turim kiek tik nori, turim upe, turim milijona parkeliu, universiteto promenadas, labai smagu ziureti i zmones ;))
Sandra-Ga parašė:
:)) tu juokauji? Antakalnis pats zaliausias rajonas Vilniuj :)) nu cia misku turim kiek tik nori, turim upe, turim milijona parkeliu, universiteto promenadas, l…
tai turėsit ekskursiją pravesti tada
upę tai žinau, bet manęs ji labai nežavi
o ir antakalnis labai didelis juk, ten kur sodai, tai tas vietas žinau, nes ir ežeras ten yra, bet to kito antakalnio tai nelabai žinau, čia jūs prie poliklinikos ar kurioj vietoj esat?
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai