Stela parašė:
As namie su abiem![]()
Pirmagime neina i darzeli? Ar antras vaikas ramus?
Stela parašė:
As namie su abiem![]()
Pirmagime neina i darzeli? Ar antras vaikas ramus?
Sveikos mamytes
norejau pasidometi kaip jusu vaikuciams sekasi lankyti darzelius? Ar lengvai adaptavosi? Nes maniske mergina visiskai nenori eiti i darzeli, kiekvienas rytas prasideda asarom, kad neiti i darzeli :/ paskutiniu metu ir naktimis labai nerami, blaskosi, vis mama saukia :/ su vyru jau svarstom ar cia bandyti darzelyje grupe keisti, ar kuri laika nevesti...
borgitta parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasidometi kaip jusu vaikuciams sekasi lankyti darzelius? Ar lengvai adaptavosi? Nes maniske mergina visiskai nenori eiti i darzeli, kiek…
Aš vargau beveik mėnesį, nes pirmas savaites rėkė nenormaliai, tada susirgo, po to vėl ėjom su klykimais. Dabar vėl sergam, bet jau sako jog nori į darželį. Prieš suserga t kelios dienos jau ėjo gražiai be isterija. Aš manau jums reikia tiesiog išlaukti to laiko kada vaikas persilaus. Zinau jog be galo sunku matyti tokį savo vaiką, bet patikėkit praėjau pro tą patį ir pagaliau atrodo viskas įveikta sėkmingai.
atanod parašė:
Manoji i darzeli eina kaip i sventenei vienos asaros,jokio uzsisipyrimo,atrodo jau 100 metu ten butu lankiusi ji
![]()
Džiaugiuosi
mano dukryte pirmas dienas taip pat ejo labai noriai, o vat veliau prasidejo asaros..
Sandra-Ga parašė:
Tai as sneku apie lauka..mano pvz iki siol dar vaiksto be kepuriu ir pirstiniu.. kaip jus rengiat?
Kai vėjo nėra tai taip, be kepurytės, bet kelias dienas ir vėjas labai šaltas buvo ir lijo, tai beprotiškai šalta buvo, be jokios abejonės dėjau ir kepuryte ir pirštines. Tikrai neprimuturiuoju 5 sluoksniais
borgitta parašė:
Džiaugiuosimano dukryte pirmas dienas taip pat ejo labai noriai, o vat veliau prasidejo asaros..
Mūsiškė pirmąsias 2sav ėjp su šypsena, rankyte pamoja ir bėga pas vaikus. Po to panašiai 1.5sav buvo tragedija kažkokia, eit nėjo, nešti reikia, ateinam tai rėkia, verkia, apsikabina ir nenori paleisti. O po to vėl pradėjo eiti su dideliu noru, pradėjom jau palikinėt visai dienai, tai ir miega puikiai ir pasiimam laimingą 😊
Aneliuke parašė:
Nenoriu girtis, bet su dviem vaikais zymiai daugiau visko speju nei su vienu spedavau, jeigu dickis darzelyje tai isvis atostogauju, nes mazoji labai ramias einu…
Maniskis negeria nieko silto, geria tik vandeni ir piena labai kartais. Jei gerimas kitos spalvas net neragaus.
Gintepinte-Gintarė parašė:
Maniskis negeria nieko silto, geria tik vandeni ir piena labai kartais. Jei gerimas kitos spalvas net neragaus.
Kokie skirtingi vaikai, mes obuolių sultis net slepiam, nes gers tol, kol bus
Ir aplamai kas saldu, viską geria, arbatas nesaldintas irgi, bet stengsiuosi duoti tik vandenį
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai