Paulyter parašė:
O ju nebuna su pripuciamais ratais?![]()
Kaip mes pirkom nebuvo.
manau nera...
Paulyter parašė:
O ju nebuna su pripuciamais ratais?![]()
Kaip mes pirkom nebuvo.
manau nera...
Paulyter parašė:
O jusu vaikuciai is sedimos pozicijos paimti uz rankyciu stojasi? Nes maniskiui anksciau gulet netiko, dabar jau pats pasedi irgi blogai, nori stovet..ir paemus uz …
Taip ir pas mus.lovytej cia kuria diena radau klupincia
isikibus i lovytes krasta ir vieno juoko.iskart nuleidom zemiau lovytes dugna nes kada atsistos
rasiukas74 parašė:
Kaip mes pirkom nebuvo.manau nera...
Tai tada nebepatinka man jis
rasiukas74 parašė:
Taip ir pas mus.lovytej cia kuria diena radau klupinciaisikibus i lovytes krasta ir vieno juoko.iskart nuleidom zemiau lovytes dugna nes kada atsistos :hmmm…
Pas mane jis tik nakti lovytej miega tai atsikeles tik ant pilvo apsivercia, bet reiks ir mum nuleist zemiau, nes neaisku kada sugalvos ir atsistot.kolkas tik uz ranku paimtas iskart stojas
mes miegam nuo pat gimimo savo lovytei, kas liecia vezimus tai nusipirkom sportinuka su pripuciamais ratais tokihttp://www.parduotuvevaikams.lt/sportiniai-vezimeliai-vaikams/44887-sportinis-vezimelis-joie-litetrax-4-9991889537354.html (cia paprasti ratai), o musu pripuciami, bent kol kas esu labai patenkinta
greitute7 parašė:
Laba diena..as dar noreciau padiskutuoti del sedejimo.
Mums sake,kad 6men.vaika pradeti sodinti o +/-7men.turetu jau sedeti.
Mums mankstose irgi liepe sedet mokinti nes tipo 6men.vaikui normalu sedet..Tai parode toki pratima pasodint ant kelio ar kamuolio paimt uz rankyciu ir leisti jam lygsvara paciam islaikyti...Kad nugarytes raumenys tvirtetu..Tai po kokios sav.jautes rezultatas..Dabar sedim bet buna ir bumt
Fėja_ parašė:
Jau perkat sportinukus, o tai vezimu sportiniu daliu nenaudosit?![]()
Mes net nepirkom 3in1 vezimo,as pirkus buvau tik lopsi:)lopsys buvo gan erdvus,bey mano vaikinas nemenkas gime,tai ziuriu kad jau nebetelpa jau:)o ir gulet lopsi jau nelabai norejo,tai pirkom sportinuka su pripuciamais ratais,kol kas karieta patinka ir man ir kleckui
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai