akselandra parašė:
Į burną smėlis dar nekeliauja?rimtas vyrukas
![]()
Nors ir akylai šį reikalą žiūrėjau, vieną sykį pražiopsojau- lašiuką užkando. Bet matyt skanus buvo, nes ašaras tai vanduo, o ne smėlis iššaukė
akselandra parašė:
Į burną smėlis dar nekeliauja?rimtas vyrukas
![]()
Nors ir akylai šį reikalą žiūrėjau, vieną sykį pražiopsojau- lašiuką užkando. Bet matyt skanus buvo, nes ašaras tai vanduo, o ne smėlis iššaukė
akselandra parašė:
tai ir gerai! Vis tiek anksčiau ar vėliau paragausnežinau kaip kitos mamos, bet aš nesu iš tų, kurios kasdien viską namie dezinfekuoja, kad tik vaikas nepaimtų …
Aš anksčiau plaudavau žaislus kaskart jiems nukritus, dabar jau vadovaujuos "trijų sekundžių taisykle"
žinoma, ne lauke čia. Vis tiek vaikas nuolat pats ant grindų malasi, tai nebeprisaugosi...
mano vyras vaikystėje nuolat sirgdavo, buvo labai silpnas imunitetas, tai atėjus į namus gydytoja jo mamai taip ir pasakė: per steriliai gyvenat
nes vyro mama vis viską plaudavo, tvarkydavo, valydavo
tai kai dingo sterilumas iš aplinkos, baigėsi ir ligos
o aš išvis kaime augau, nulis ten sterilumo, ypač paaugus ir leidžiant vasaras lauke, bet sveikata labai gera nuo vaikystės tfu tfu
tai aš vat dėl to perdėtai nesaugau vaiko, nes eis į darželį, tai oi tada visko ir prisigaudys, jei iki to laiko nespės
karolina.kek parašė:
Sveikos, kaip manot ar jau galima duoti ragauti kriause?
Manau ,kad galima.
Mes ragavom obuoli,kriause,banana,melynes,avietes,slyva,silauoges,vynuogiu sulciu ragavo truputi.
karolina.kek parašė:
Sveikos, kaip manot ar jau galima duoti ragauti kriause?
O kodel ne? Ypac jei is savo sodo, tai pirmyn. Svarbu nepadaugint
boho parašė:
kiek skaičiau, geriausia kalakutiena ir triušiena. vištiena viena labiausiai alergizuojančių, o kiauliena per riebi.
O as manau, kad kiauliena nebus PER riebi ar siaip sunkiai virskinama, jei nebus kepta. Po kokio men gimines pjaus parsiuka, tai duosiu ir vaikui siek tiek
Sveikos mamos! Kaip miega Jusu mazyliai? Maniske iki siol miegodavo visai neblogai, keldavosi viena ar du kartus per nakti ir leisdavo teveliams issimiegoti. O dabar jau kokia savaite busdinejasi kas valandas. Pradeda verkt miegodama nei is sio nei is to... Diena kaip ir linksma ir viskas gerai. Sakyciau gal dantys, bet kad jau 6 isdygo be didesniu bedu, o dabar ir 7 prasikales...
merginos, kas turit BB gultuką, jūsiškiai ir jame SĖDI?
nes maniškė atsisėda ir man net baisu, kad neišsiverstų kaip nors iš jo
aš iš pradžių buvau atsargi labai, pamažu visko duodavau, o dabar kažkaip jau drąsiau jaučiuosi
tik pas mus vaikas dabar, jeigu tik pamato, kad su tėčiu kažką šaukšteliu valgom, pvz. ledus, tai rėkia, zirzia, atseit duokit man ir žiūri tooookiom akim
sakau, reikės valgyt dabar pasislėpus
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai