elado parašė:
nuvažiavau į ligoninę ir kai pasakiau viską kas vyksta su manimi, iškart siuntė pas ginekologę. ji viską apžiūrėjo, apklausinėjo ir pažiūrėjo per kompiuterį viską i…
Laikykis
Laikom kumščius už tave
elado parašė:
nuvažiavau į ligoninę ir kai pasakiau viską kas vyksta su manimi, iškart siuntė pas ginekologę. ji viską apžiūrėjo, apklausinėjo ir pažiūrėjo per kompiuterį viską i…
Laikykis
Laikom kumščius už tave
elado parašė:
Laikykitės
elado parašė:
Svarbiausia pozityvus mąstymas
tikėk kad viskas bus gerai ir bus gerai, pamatysi
aš va dabar ligoninėj guliu, nes pakraujavau, tai stebi mane, bet aš taip nusiteikiau kad mano mažyliui/ei negali nieko blogo nutikti ir viskas tvarkosi kaip ir turi būti
Benna parašė:
Ateinu visa laiminga Su jumis pasidziaugti vakar pirma karta pamateme savo leliukadaktare sake viskas pas mud gerai jausmas nuostabus
tai pasakem mamai Mano …
Benna parašė:
Ateinu visa laiminga Su jumis pasidziaugti vakar pirma karta pamateme savo leliukadaktare sake viskas pas mud gerai jausmas nuostabus
tai pasakem mamai Mano …
Labai miela ;)
laurushis parašė:
gal kiek ankstoka, bet gal apie vardus jau galvojote?![]()
Mes dar kai vaisingumo klinikoj lankemes, jau kelis vardus isirinkom. Dabar reikia tik laukti, ir jei viskas bus gerai ir bus porele, tai juos ir duosim. Na o jei bus 2 mergaites ar 2 berniukai, reikes galvoti Dar ;)
elado parašė:
prieš pusvalandį vėl buvau pakviesta į kabinetą ir pasiklausė vaikučių širdelių ir ką gi...tegirdėjo tik vieno iš jų.![]()
:verkia-me…
laikykitės...
sakė, kad vienas iš jų jau prieš kokias dvi savaites ten nebesivysto ir širdelė jo nebeplaka tai tikriausiai ir buvo priežastis kodėl jo nepastebėjo anksčiau ir tik šiandien organizmas tikriausiai apie tai man tepranešė, kad po širdimi tebeplaka viena širdelė.
dabar paliko kelioms dienoms ligoninėj stebėjimui ir stebės ar man nereikia daryti išvalymo ir su kitu, ar leisti vystytis kitam.
elado parašė:
prieš pusvalandį vėl buvau pakviesta į kabinetą ir pasiklausė vaikučių širdelių ir ką gi...tegirdėjo tik vieno iš jų.![]()
:verkia-me…
Laikykitės, sunku net žodžius parinkti... Tikėkimės, kad viskas susiklostys taip, kaip turi. Reikia suvokti, kad būna gyvenime tokių situacijų, kurios nuo mūsų valios nepriklauso.
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai