2019.07.02 16:02 (prieš 7 m.)
EmmaLija parašė:
Ooo, ačiū už patarimus
kartais net pavydu, kad turite tokį gerą prdiatrą, nes mums tik pasakė, kad jeigu kils temperatūra, tai mušti ir viskas... Bet viskas praė…
O butent kur profilaktiskai lankomes pas gyd.žadu keisti,kad gera,svelni man to neuztenka,kaip tik vakar buvom ir atostogavo,tai mus prieme naujas,jaunas gydytojas,katik pradejas dirbti,tai zinokit likau nustebinta jis tik profilaktiskai pries skiepa paklause sirdele,paziurejo gerkle ir pasake,kad Martui yra sirdies uziasiukai,norejo siuntima rasyti,pasakiau,kad lankomes kita kortele uzvesta,nes musu gyd.niekada neisgirdo uziasiuku ir i kortele sita neyrasyta. O as jai iki 2m nieko ir nesakiau,bet kai pasakiau labai pasimete🤷🏻♀️
Tai manau rinksimes sita jauna daktariuka ir kas be ko visada visais svarbiais klausimais pas savo kur nuo gimimo lankomes!
Aplamai mes su vyru taip pat abu pas jauna bendramzi gyd. vyra lankomes nzn moterim nusivyle esam. Pati kai laukiausi Marto Kaune pas Stankeviciu lankiausi,po to tik grizau pas savo ginekologe, bet cia jau buvo su priezastim.
Del tevagilio kas mano kartos gal ir prisimenat,jauniasnes tikrai neprisimins. Antibiotikus duodavo su tevagiliu.
Dabar prie skiepo rekomenduoja ,nes skiepai gali isaukti alergija.
Mums dabar rugseji skiepas,uzsirasiau kad neuzmirsti, del tevagilio,nes atmintis tragiska kazin cia pas mane viena taip🤷🏻♀️ Po 3 ju narkoziu viska tik rasaus🤭