Mimm parašė:
Aš gal pabūsiu nepopuliari, bet dantų klausimas man yra labai svarbus, nes pati odontologė esu. Tai valau dantukus sąžiningai nuo pat pirmo dantuko, tėtis palaiko r…
O kokią dantų pastą naudojate mažylei?
Mimm parašė:
Aš gal pabūsiu nepopuliari, bet dantų klausimas man yra labai svarbus, nes pati odontologė esu. Tai valau dantukus sąžiningai nuo pat pirmo dantuko, tėtis palaiko r…
Gutex parašė:
Elmex, su 500ppm fluoro kiekiu.
Mimm parašė:
O kaip tada pvz mano vaikas užmiega begerdamas pienuka? Geria ir naktį? Tai kas is to, kad isvalai prieš? Tiesiog man įdomi profesionalo nuomonė ! ?
Mimm parašė:
Elmex, su 500ppm fluoro kiekiu.
O tai normalu kad ji nuryja?
Mimm parašė:
As tai ir bandziau bet vienai nesigauna niekaip. Neislaikau. Man ir atrodo svarbu isvalyt normaliai dantis. Pradejau sia sav su weledos geliu valyt. Turim dsntu pasta su 500 ppm bet dsr nedristu nes suvalgytu
0114 parašė:
Va va. Sunus irgi sepeteli visur nesiojasi. Vakar rankose silikonini antpirsti turejo vakare. Siandien nerandam![]()
As silikoninio neduodu nes jis visa susikisa i burna ir maivosi.. Ir siaip man jis nenaudingas buvo nes pirstus man visada nukast nori. O kanda taip kad atrodo petkastu.
Dianike parašė:
Maniske misinuka geria tik pries miega ir nakti dar karta. Kai buvom apziurai, gydytoja sake kad galiu jau keist misini i liesa piena. As turbut nakciai neduociau, …
O kur tiksliai isdalina, kurioj poliklinikoj?
nes, tiesa sakant, pirma kart girdziu....
Kote parašė:
Siandien buvom TA tai praklyke ne tas zodis jiNet ant svarstykliu pasodinta...gydytoja jau manes gaili, nes mato, kad sunku kai nei minutes neturiu sau, jokios …
Su Gimtadieniu Coliuke!!! ???
Mes irgi valom dantukus, nenoriai su dudu orkestru, bet valom. Su sia uzduotim tetis geriausiai susitvarko
valom su befluore pasta, nematau tikslo dar naudot su fluoru, nera jokiu pakitimu ant dantuku. Pritariu, kad reikia dantu valyma itraukti i privalomu ritualu sarasa. Nes juk vis labiau darosi samoningesni vaikuciai. As taip pat esu macius daug pvz.kai atveda mazylius su baisiomis bedomis.. tad savajam noriu kuo labiau nutolinti odontologo kede su gydymu...
Mimm parašė:
As manau, kad kaip tik populiari
labai teisingas ir teigiamas poziuris! Ir manau, dauguma mamyciu to siekia, tik ne visada pavyksta 100 proc...as valau ryte, vakare butinai, tik kaip sakiau, kad maziau stresuotu, viska darau zaidimo forma..gal reiks labiau pasistengt.. Vyresnioji dukra jau noriai valosi, is pradziu pati, po to patikrinam (isvalom normaliai). Tik del siulo problemu turim, nes labai priesinasi.. trimete jau ir nulaikyt sunku
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai