uogyytė parašė:
Maniskis nemoka graziai eiti ? bega jis nesuprantu kada prades pats graziai po leto zingsniuoti.. nes pastovej reikia paskui ji lekt . Atsistoja tarkim pasileidzia …
man atrodo manoji kai prades tai panasiai bus
uogyytė parašė:
Maniskis nemoka graziai eiti ? bega jis nesuprantu kada prades pats graziai po leto zingsniuoti.. nes pastovej reikia paskui ji lekt . Atsistoja tarkim pasileidzia …
man atrodo manoji kai prades tai panasiai bus
elze1 parašė:
Kaip jusu vaikuciai geria skyscius? Manasis tai paataruoju metu labai mazai geria vandenuko. Jau net jaudinuosi, kad netruktu skysciu. Nors slapinasi nemazai.
manoji kaip tik neperseniausiai pradejo daug gert nespeju pampiu keist
anksciau visai vandenuko nemego..
egle.e parašė:
Musu saunuolis senelis jau isdorota file atveza mums,Oto,tai as permalu per mesmale itarkuoju morka,cukinija,krapai ir I orkaite,tokie Adeles megstamiausi,kitaip zu…
Paskaiciau vakar apie zuvies kotletukus, kaip apsedo mane si mintis! Begau i parduotuve cukiniju ir valgem zuvu kotletus. Nerealiai skanus ?? Tik Ugne nebuvo labai suzaveta, bet mes su vyru pirstelius apsilaizem. Dekui uz recepta ?

slf_ parašė:
Paskaiciau vakar apie zuvies kotletukus, kaip apsedo mane si mintis! Begau i parduotuve cukiniju ir valgem zuvu kotletus. Nerealiai skanus ?? Tik Ugne nebuvo labai …
Va kaip šaunu ?skanaus,kita kart galit pasidaryt grietinėlės padažą su morkytem ,gaila ,kad mažajai nelabai ?
Komzale parašė:
Kazkuri mama del uzkandziu rase, tai vakar nusipirkom situos, mazoji ivertino gerai ?
Antruju maniskis nemegsta :-D per gimtadieni pirkau tai man atidave visus.
Mamos, help! Ar i jysu sportinukus isideda miegmaisiukas? Nusipirkau sportinuka... ir nepayikesit neidedu kailio, nes dirzai nenusiima... kaip susinervinau... mum be kailio dar saltoka ilgai lauke but... snd pvz lb vesu...o i lauka reikia, nes pas gyd... tai nejau nusipirkau s...vezima...
egle385 parašė:
Mamos, help! Ar i jysu sportinukus isideda miegmaisiukas? Nusipirkau sportinuka... ir nepayikesit neidedu kailio, nes dirzai nenusiima... kaip susinervinau... mum b…
Na jei diržais nenusiima tai nieko čia jau nepadarysi,nors pirma kart girdžiu ,kad taip butų
Komzale parašė:
Kazkuri mama del uzkandziu rase, tai vakar nusipirkom situos, mazoji ivertino gerai ?
kur pirkote?
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai