Burbulas23 parašė:
Mums irgi berniukas ?
Jums jau pasake ko laukiates? Tai gerai matesi?
jauciat gal ir judesiukus jau?
Burbulas23 parašė:
Mums irgi berniukas ?
Jums jau pasake ko laukiates? Tai gerai matesi?
jauciat gal ir judesiukus jau?
Liepiukas2017 parašė:
Esu skaičiusi apie tai "Gali būti, kad jums pasireikš dar vienas kiek netikėtas nėštumo simptomas: užgulusi nosis ir sloga. Nors pirma mintis bus, jog tai - peršali…
Na aš irgi skaičiau tai, rytoj einu pas šeimos daktare, tai žiūrėsim ką sakys. Nes taip nosį gniaužia, kad net ašaras varo.
Terax parašė:
Jums jau pasake ko laukiates? Tai gerai matesi?jauciat gal ir judesiukus jau?
Jo, pasakė, užmate ir parodė ? kažkaip keista, kad anksti, nu bet žiūrėsim ar pasitvirtins. Judesiuku dar nejaučiu ?
Terax parašė:
As irgi elevit![]()
Pregnacare Original
Liepiukas2017 parašė:
Sloga ant kurios nepykstama ?
Tik žinoma nemalonu![]()
Labai.... as net darbe save pagaunu, kad pastoviai is nosies kazka krapstau....
net geda...
@Nestuke@ parašė:
Labai.... as net darbe save pagaunu, kad pastoviai is nosies kazka krapstau....![]()
net geda...
? atleitina juk laukiates ?
O kaip darbuotis sekasi, koks darbo pobūdis gal nesunkus ?
Nes aš i darba eisiu tik kitą savaite ir jau labai net baisu ? nežinau kaip reiks prisitaikyt nes darbas sunkus pas mane
Liepiukas2017 parašė:
? atleitina juk laukiates ?
O kaip darbuotis sekasi, koks darbo pobūdis gal nesunkus ?
Man pasiseke, pas mane ofisinis sedimas darbas, nestresinis, IT srityje. As pries 8 menesius pakeiciau darba, bes dirbau lb stresinej aplinkoj ir zinojau, kad nestuke ten neistverciau..... nors ten lb gera imone buvo su gera alga, bet vyras palaike ir kartu nusprendem kad reikia pakeist aplinka
Bet vienintelis minusas, kad pas mus 2 pagrindines patalpos is mes visi sedim kartu vsu kolegom
buna apie 7-10 zmoniu... tai kai mane pykino pirmus menesius, as bijojau kad kazka pastebes. Sedejau ir tyliai meldziausi prie siukliadezes kad nevemciau......
dbr juokinga prisiminti..
@Nestuke@ parašė:
Man vyras nupirko panoramoje tokia:
Tai kad ankstoka dar kaifuot su ja
bet 8-9 menesi tikrai pravers, kai jau ne i moteri, o labiau i orka panasi busit ?
Airra_me parašė:
Tai kad ankstoka dar kaifuot su jabet 8-9 menesi tikrai pravers, kai jau ne i moteri, o labiau i orka panasi busit ?
As kadangi visa gyvenima ant pilvo pramiegojau... man jau antra nestumo menesi labai nepatogu buvo
naktim nemiegojau, negalejau ant sono issimiegoti. Tai jau net dabar gelbeja, kitaip negaleciau uzmigti
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto