gitaraback parašė:
Jei gerai jaučiatės, skrydžiai tikrai neturi įtakos![]()
Jau baigiu ir aš taip nusiteikt. Išlieka jaudulys tas kelias dienas svečioj šaly nepervargt ir nepersivaikščiot
gitaraback parašė:
Jei gerai jaučiatės, skrydžiai tikrai neturi įtakos![]()
Jau baigiu ir aš taip nusiteikt. Išlieka jaudulys tas kelias dienas svečioj šaly nepervargt ir nepersivaikščiot
parašė:
Kelinta sav nestumo galima pradeti eiti i mankstas?Begalojau laukiu,nes jauciuosi prastai, tokia suluzusi visa
na kaip sako jei sportavai tai kaip ir galima test tik apsukas mazint, bet gydytojai nerekomenduoja iki 12 savaiciu jokiu veiklu apart poilsio.
Anna Maria parašė:
Jau baigiu ir aš taip nusiteikt. Išlieka jaudulys tas kelias dienas svečioj šaly nepervargt ir nepersivaikščiot![]()
Tikrai bus viskas gerai, aš jau spėjau du kartus į LT gryšt, viskas oki
Reda_a parašė:
dar nzn kiek priaugau, nes svarstykliu neturiuryt einu pas seimos gydytoja tai gal pasvers
o siaip si savaitg.vyras nupirks svarstykles tai vistiek neuzilgo…
Sveikos, aš turiu šnd jau +4 kg, labai nustebau, nesitiki, nes nei pati jaučiu tiek daug, nei išoriškai kažkas matosi. Man atrodo daugoka...?
Drugelis2017 parašė:
Sveikos, aš turiu šnd jau +4 kg, labai nustebau, nesitiki, nes nei pati jaučiu tiek daug, nei išoriškai kažkas matosi. Man atrodo daugoka...?
viskas normalu tikrai, beto siuo metu labiausiai dideja kraujo turis
Airra_me parašė:
Sveikosnetiketai, neplanuotai ir su didele baime stoju i jusu kluba... damn..
Sveika atvykus!!!
o kodel damn???
ozuzuliukas parašė:
pas mane +4kgir labai matosi, tuoj drabuziu reikes nauju...apetitas ir nemazas, dabar sakau reikia apsiramint nes jai jau db +4kg kas bus veliau...
![]()
Pas mane irgi jau pilvas matosi.... ir +3kg
Valgiau visada labai daug... bet suzinojus kad pastojau, meciau rukyt ir nustojau kava gert, tai virskinimas labai suletejo...
@Nestuke@ parašė:
Sveika atvykus!!!o kodel damn???
Gal del to ,kad pirmajai mergytei kaip matau dar tik 3 men ?
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai