Niuta parašė:
Šį rytą nuvežiau mažiuką į priimamąjį, nes jau daugiau kosėjo nei nekosėjo. Galima sakyti kas minute užsikosidavo. Davė pakvepuoti vaistukais, švietė plaučiukus, ra…
Vargšas vaikiukas ? laikykitės ir sveikit!
Niuta parašė:
Šį rytą nuvežiau mažiuką į priimamąjį, nes jau daugiau kosėjo nei nekosėjo. Galima sakyti kas minute užsikosidavo. Davė pakvepuoti vaistukais, švietė plaučiukus, ra…
Drugelisxx parašė:
Jo, as rasiau. Dar vis prisibijo. Bet snd nustebino kad neverke kai atvaziavo mociute kurios menesi nemate, o ta kurua mato du kart i savaite, vis bijo jos... bet a…
Pas mus kaip ir pagerėjimas šituo klausimu, stebi aplinkinius ramiai, bet ant rankų be šansų.. jeigu kažkas paima - isterija.
Ledi Di parašė:
Bet juk vaikas iprates kad jam nubudus ji nesioja supuoja gali ir prie to iprasti ir taip pat kaip ir kruties praso dabar prasyti nesioti supti.tai vat ir kas tada …
Butu gerai kad uztektu tik rankyte paglostiti ir jis uzmigtu bet deja turi arba papa duoti arba nesioti o diena tai supynei miega uzsupu su ja ir dar feno garsas padeda☺
saneli parašė:
Butu gerai kad uztektu tik rankyte paglostiti ir jis uzmigtu bet deja turi arba papa duoti arba nesioti o diena tai supynei miega uzsupu su ja ir dar feno garsas pa…
Maniškį aš pati įpratinau užmigti su krutine, visai to nenorėdama, tiesiog bevalgant jis užmigdavo ir ilgainiui priprato, kitaip dabar kyla isterijos jei neduodu. Nesvarbu ar alkanas ar ne..kartais dar padeda užsupimai, bet užsupus tik padedu ir jau kriuksi, ieško kruties iki galutinio užmigimo...
o dabar kai serga tik glaudziu prie savęs, kad tik daugiau mp gertų..
SimonaFr parašė:
Ačiū labai!
Niuta parašė:
Maniškį aš pati įpratinau užmigti su krutine, visai to nenorėdama, tiesiog bevalgant jis užmigdavo ir ilgainiui priprato, kitaip dabar kyla isterijos jei neduodu. N…
Aš bandziau šianakt vietoj ( . ) supti, nešioti, tai tik abu išsibidinom, jaučiuosi daug maziau miegojusi nei kad duodama papuli, o ir vistiek visu supavimu pabaigoj daviau papuli nes neturėjau nei kantrybės nei jėgu ? gal šianakt kazkas geriau pavyks, aš optimistė ?
SimonaFr parašė:
Aš bandziau šianakt vietoj ( . ) supti, nešioti, tai tik abu išsibidinom, jaučiuosi daug maziau miegojusi nei kad duodama papuli, o ir vistiek visu supavimu pabaigo…
Mano sianakt tik su papuliu ir supavimu uzmigdavo. Kelemes 7 kartus ;)
bagtoma parašė:
Mano sianakt tik su papuliu ir supavimu uzmigdavo. Kelemes 7 kartus ;)
Mano irgi, kai atsibudo po 2 val. nuo užmigdymo tai pabandžiau neduoti valgyt, galvojau pasupuosiu gal užmigs, tai taip įsirėkė, kad valandą po to maitinau ir migdžiau..
šakės.
Ana Viktoria parašė:
Mano irgi, kai atsibudo po 2 val. nuo užmigdymo tai pabandžiau neduoti valgyt, galvojau pasupuosiu gal užmigs, tai taip įsirėkė, kad valandą po to maitinau ir migdž…
va va, pas mane taip pat buna. o miego konsultante sake bent 4 val istempt
pievaieva parašė:
va va, pas mane taip pat buna. o miego konsultante sake bent 4 val istempt![]()
Spėju ta, kuri Avent kursus veda? Bartkevičienė?
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai