Sesė ilgakasė parašė:
Mamytės, dukrytė atsikėlė su tokiu paraudimu prie akytės kampučio. Kas tai galėtų būti? Tikiuosi ne koks miežis![]()
Mano mergyte vakar tokia atsikele. Bet ji su naguciu save apsidraske,tai po keliu valandu nebeliko ibrezimo
Sesė ilgakasė parašė:
Mamytės, dukrytė atsikėlė su tokiu paraudimu prie akytės kampučio. Kas tai galėtų būti? Tikiuosi ne koks miežis![]()
Mano mergyte vakar tokia atsikele. Bet ji su naguciu save apsidraske,tai po keliu valandu nebeliko ibrezimo
mondemur parašė:
Sveikos mamites norejau pasiteirauti ir isgirsti nuomone gal kuri mamite kelevo jau i tolimesnes keliones? Nes mums siulo vaziuoti i kalnus bet 6 val.kelio tai net …
Labukas, mano tėvai dar man nėščia būnant nupirko mums visiems kelione i kalnus su salyga kad na jei nepavyks tai nepavyks, jie tada dviese vaziuos. Kelionė jau uz geru 2sav bet esu tikrai tvirtai pasiryzusi vykti su visais ir maziuku ten. Mūsu kūdikis mielai miega auto kėdutėje (i ta būtina antsizvelgti manau) ir ketinam išvaziuoti kokia 4val ryto nes manau jis tada uzsisūpaves bent puse kelionės miegos. O jei ir ne - mūsu gi nieks neveja, stosim kiek norėsim ir kiek reikės. Iš pradziu tikrai abejojau kad vyksim bet stebiu savo vaika ir matau kad jam čia bus maziausiai streso iš mūsu visu
beto kalbėjau su mamyte kuri su savo maziukais daug keliauja (1,5m ir kitas 4mėn) tai ji man patvirtino mano pamastymus. Tik nesielkit prieš savo vidini jausma, jei jaučiat kad NE tada lai tėtis vienas vyksta.
Na mes keliavom tik karta, 2 menesiu. Tai panele kaip uzmigo Stokholme, tai atsikele tik Kaune. Siais metais irgi norejo vyras i kalnus, bet as atsisakiau kategoriskai. Bet cia mano asmenines priezastys, kad nealpstu as del tu kalnu, slidinejimo ir taip toliau. O moket pinigus tam, kad kalnu trobelei keisti pampersus, tai man jau geriau namie, todel ir praleidome. O be to, ten didele chebra, kas be vaiku, tai zmones vaziuoja pailset, o man i poilsi visai nepanasu, bet tik todel, kad as nekenciu tu kalnu ?
Ana Viktoria parašė:
O pas mus naktis nakčiai nelygu, būna tikrai gerų naktų, kai keliasi du kartus, kas manęs visai nevargina, o būna, kad duodasi kas 2 - 1,5 val. Neįsivaizuoju nuo ko…
O musiske tai nuo nugaros ant pilvo verciasi,o kai pavargsta ar nusibosta tai nzno kaip atgal ant nugaros apsiverst
)Sesė ilgakasė parašė:
Maniskis irgi toks atsikele po nakties. Bet kazkaip nesureiksminau, manau nusitryne.
Ledi Di parašė:
O musiske tai nuo nugaros ant pilvo verciasi,o kai pavargsta ar nusibosta tai nzno kaip atgal ant nugaros apsiverst![]()
Ir mano panelyte kazkaip keistai nuo nugaros ant pilvo moka apsiverst, bet va atgal nu niekaiiiip ????
mondemur parašė:
Sveikos mamites norejau pasiteirauti ir isgirsti nuomone gal kuri mamite kelevo jau i tolimesnes keliones? Nes mums siulo vaziuoti i kalnus bet 6 val.kelio tai net …
Mes sausio pradžioje važiavom į kalnus irgi kelionė apie 6 valandas truko. Jei išeina tiesiog taikykit išvažiuoti prieš ilgąjį miegą. ..ir stoti reiktų jau po to su mažiuku....kad ne visada kėdutėje būtų. Mes visai gerai suvazinejom. Kylant į kalnus sustokite kelis kartus kokiai 10 minučių. ..bent mums taip patarė...Mes taip ir darėm
pasvaistele parašė:
Sakykit ar normalu jog skiepo vietoj iš po vakar tokia raudona spalva paliko?
Pas mus taip pat buvo, per kelias dienas išnyko po to skiepo vietoj liko guziukas, bet tik liečiant jautesi
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai