vaidlena parašė:
Kaip ir normalu, kad 3mėn pasidvigubinot svorį, nemaži ir gimėt. Bet pagal mane ūgio daugiau tada turėtų būt lyginant su svoriu. Aš naktinį maitinimą atpratinau su …
Ne trijų, o penkių mėnesių turi padvigubėti svoris.
vaidlena parašė:
Kaip ir normalu, kad 3mėn pasidvigubinot svorį, nemaži ir gimėt. Bet pagal mane ūgio daugiau tada turėtų būt lyginant su svoriu. Aš naktinį maitinimą atpratinau su …
Birute.St. parašė:
Padvigubeti 6siu
O patrigubet 12men
vaidlena parašė:
Gydytoja liepe neduot nakti.be kaip ji palikt staugenti?soske nenuramina.pirmagimis ir buvo apvalutis.bet nuo puses metu pradejo beweik tik i ugi augt.turbut ce genai toki nes sake ir as ir vyras kudikei buvom ruibuiliai bet iki metu laiko tik
makulatūra parašė:
Mamyte, kuri susirūpinusi dėl neva per didelio vaikučio svorio: paskaitykit knygą "Mano vaikas nieko nevalgo". Gausit atsakymus į visus savo klausimus. Ir kitoms re…
Nesijaudinciau jei valgytu mp.pirma nen su mp ir priaugo 1.5 bet dar misinys ir auga sworis pergreit
Ghostflower parašė:
bet cia ir nuo vaiku priklauso..veliau tikiuosi ir manau bus ok viskas, bet pvz dabar as vengiu zaislu... turim ju daug, kartais biski duodu kokia knygute pachezint…
Oi ačiū labai, kad mane labai nuraminot) mano irgi taip elgiasi iki negalėjimo, ima žaislą, žaidžia tyliai kelias minutes, tada ji pati nepastebi kaip pervargsta ir per vieną sekundę ima klykti. Keičiam žaislus irgi dažniai. Maniau, kad čia jos charakterio bruožas bus, bet, tikiuosi, kad ne)
mondemur parašė:
Sveikos o nuo kada galima mazyli sodinti i sportini vezimeli? Nes musiskis tuoj nebetilps lopsi:/
Musu irgi tuoj netilps. Mes turim sportinuka kiris issitiesia pilna, tsi guldysim ten. Bet dar laukiam biski kol atsils nes jis nera toks sandarus kaip lopsys
mondemur parašė:
Sveikos o nuo kada galima mazyli sodinti i sportini vezimeli? Nes musiskis tuoj nebetilps lopsi:/
Lopsys iki 6 men teoriskai. Praktiskai pirmagime gulejo keturis men nes nepatiko jai nieko nematyt.
Bet sportinej as nesodinau pirma po gulimos padeti darydavau kad vos pakelta butu.. tik tada ramybe budavo
mazapelyte parašė:
Padvigubeti 6siu
O patrigubet 12men
Na man pediatrė buvo sakiusi, kad svoris padvigubėti turi 5 mėn., o patrigubėti 11 mėn. Net dabar pažiūrėjau pagal dvi lenteles, kur rodomi svorio augimo vidurkiai, tai atitinka, kad padvigubėja 5 mėn, o patrigubėjimas 11-12 mėn.
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai